Amouage Epic

парфюмна вода за жени 100 мл.

Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
605,00лв.
Отстъпка 49%
100 мл.
307,00лв.

Код: AMU0149 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
Amouage Epic
100 мл. | 307,00лв.

Информация за парфюма Amouage Epic

Луксозната парфюмна вода Amouage Epic е вдъхновение от легендарната ария от Турандот на прословутия композитор Пучини. Легендата разказва, че един ден композиторът завършил арията и я заровил в пясъка, някъде недалеч от Пътя на коприната. Легендата също разказва, че последното действие на тази ария е толкова трудно, че е непосилно да се изпее.

Именно тази мистична атмосфера на Пътя на коприната е точно уловена от парфюмната вода Amouage Epic. Ароматът символизира пътя, по който в продължение на столетия са вървели каравани, пренасящи коприна и други скъпоценности, стотици и стотици километри. Чай, злато, перли и други скъпоценни камъни от Китай се разменяли за редкия сребърен тамян от Оман - легендарна страна, където се намира тази теглена в злато суровина и която така щедро се влага в композицията на парфюма Epic.

Всички елементи от Пътя на коприната са майсторски обхванати в очарователния аромат Epic. Канелата, заедно с деликатните женски акорди на чая, мушкатото и жасминът създават прекрасна хармония във увода и сърцето на уханието. Финалът обхваща пищна комбинация на корен на ирис, тамян, мускус, кехлибар, агарово и гуаяково дърво.

Парфюмът Amouage Epic е греещ аромат, който мистериозно обгръща всяка жена като воал, изработен от най-фината коприна. Доставя ви чувство на самоувереност и откроява вашия отличителен чар. Ароматът е много елегантен, c въображение и изразителност. Неговият изключителен аромат никога не се губи в ежедневната сивота и постоянно ви припомня колко е важно преодоляването на пречките в живота. Ароматът е предложен на пазара през 2009 година.

Състав

база
агарово дърво, гуаяк, ирис и корен, кехлибар, мускус, тамян
глава
канела, кимион, олеандър
сърце
жасмин, роза дамасцена, чай
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Epic

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!