Amouage Epic

парфюмна вода за жени 100 мл.

Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Amouage Epic парфюмна вода за жени 100 мл.
Безплатна доставка
605,00лв.

Спестете 49%
100 мл.
307,00лв.

Код: AMU0149 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Парфюмен разпръсквач като подарък към поръчка над 90 лв. Изберете своя цвят в кошницата.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 26.06.2019 г.
Amouage Epic
100 мл. | 307,00лв.

Информация за парфюма Amouage Epic

Луксозната парфюмна вода Amouage Epic е вдъхновение от легендарната ария от Турандот на прословутия композитор Пучини. Легендата разказва, че един ден композиторът завършил арията и я заровил в пясъка, някъде недалеч от Пътя на коприната. Легендата също разказва, че последното действие на тази ария е толкова трудно, че е непосилно да се изпее.

Именно тази мистична атмосфера на Пътя на коприната е точно уловена от парфюмната вода Amouage Epic. Ароматът символизира пътя, по който в продължение на столетия са вървели каравани, пренасящи коприна и други скъпоценности, стотици и стотици километри. Чай, злато, перли и други скъпоценни камъни от Китай се разменяли за редкия сребърен тамян от Оман - легендарна страна, където се намира тази теглена в злато суровина и която така щедро се влага в композицията на парфюма Epic.

Всички елементи от Пътя на коприната са майсторски обхванати в очарователния аромат Epic. Канелата, заедно с деликатните женски акорди на чая, мушкатото и жасминът създават прекрасна хармония във увода и сърцето на уханието. Финалът обхваща пищна комбинация на корен на ирис, тамян, мускус, кехлибар, агарово и гуаяково дърво.

Парфюмът Amouage Epic е греещ аромат, който мистериозно обгръща всяка жена като воал, изработен от най-фината коприна. Доставя ви чувство на самоувереност и откроява вашия отличителен чар. Ароматът е много елегантен, c въображение и изразителност. Неговият изключителен аромат никога не се губи в ежедневната сивота и постоянно ви припомня колко е важно преодоляването на пречките в живота. Ароматът е предложен на пазара през 2009 година.

Състав

глава
канела, кимион, олеандър
сърце
жасмин, роза дамасцена, чай
база
агарово дърво, гуаяк, ирис и корен, кехлибар, мускус, тамян
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Epic

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!