Amouage Interlude парфюмна вода за мъже

10×
Amouage Interlude парфюмна вода за мъже
Amouage Interlude парфюмна вода за мъже
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
585,00лв.

Спестете 54%
100 мл.
269,00лв.

Код: AMU0164 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание Amouage Interlude
Състав

Насладете се на това незабравимо сетивно преживяване под формата на експлозия от аромати. Оригиналната и топла парфюмна вода за мъже Amouage Interlude предлага тихо, интимно уединение сред хаоса на съвременния свят.

  • дълбок аромат на дим, балсами и дърво
  • абстрактна и духовна, водата докосва първичните инстинкти 
  • комплексна и силна, с отлична трайност

Съставки на аромата
Пикантните нотки на черен пипер и риган се обвиват около сладкото балсамово сърце от амбра, лавдан и опопонакс. Силен, опушен тамян напомня за мълчалива медитация, като вниманието е насочено към олтара за жертвоприношения в древния храм. В основата на аромата кожа, агарово дърво и пачули осветяват сцената с неясна, матова светлина, докато сандаловото дърво изглажда остри очертания.

История на аромата
Interlude или интерлюдия е аромат за моментното затишие в този забързан живот. Визуално подобие може да бъде открито във фигурата на танцьорите, които репетират танц на покрива на жилищна сграда в Париж. В този момент цялата суматоха на града е далеч под тях. Тук те са сами и танцуват сякаш друг не съществува. Това е скъпоценен момент в живота, който дава възможност за нова перспектива и насочване на неспокойните мисли навътре в себе си.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, риган
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тамян, кехлибар, лавдан, опопонакс
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, агарово дърво, сандалово дърво, кожа, опушени нотки
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Interlude10