American Crew Classic

стилизиращ крем средна фиксация

American Crew Classic стилизиращ крем средна фиксация
American Crew Classic стилизиращ крем средна фиксация
American Crew Classic стилизиращ крем средна фиксация
Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: ACR1562 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт на марките Orofluido, Revlon Professional, Uniq One или American Crew на стойност минимум 50 лв. и вземете подарък маска за коса в 300 мл. опаковка. Поглезете косата си с качествена грижа от Uniq One.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
American Crew Classic
85 гр. | 24,40лв.

Информация за козметиката American Crew Classic

Продуктът за стайлинг American Crew Classic е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.

Характеристики:

  • предоставя средна фиксация
  • предоставя здрав блясък

Начин на употреба:
Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.

Характеристика

Ефект
Оформяне и текстура, Повече обем на косата, Фиксация
Консистенция
крем

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.