American Crew Acumen грижа за скалпа за мъже

American Crew Acumen грижа за скалпа за мъже
American Crew Acumen грижа за скалпа за мъже
100 мл.
39,40лв.

Код: ACR02132 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 12.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание American Crew Acumen
Характеристика

Продуктът без изплакване American Crew Acumen предоставя на вашата коса необходимите грижи, които й липсват.

Характеристики:

  • има регенеративен ефект
  • активира дейността на корените на косата
  • продуктът е специално разработен за мъже

Начин на употреба:
Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса. Старателно масажирайте и не изплаквайте. След това оформете косата по обичайния начин.

Характеристика

Консистенция
емулсия
Тип коса
всички видове коса
Ефект
успокояване, ревитализация, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Acumen