American Crew Acumenгрижа за скалпа за мъже

American Crew Acumen грижа за скалпа за мъже
American Crew Acumen грижа за скалпа за мъже
100 мл.

Код: ACR02132 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

С изпращането се съгласявате с обработката на Вашия имейл адрес с цел информиране за наличност на конкретен продукт в дружество „Notino s.r.o.“ за срок до изпращане на уведомителен имейл, максимално 1 година. Имате право да възразите. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​.

Описание на продукта American Crew Acumen
Характеристика

Продуктът без изплакване American Crew Acumen предоставя на вашата коса необходимите грижи, които й липсват.

Характеристики:

  • има регенеративен ефект
  • активира дейността на корените на косата
  • продуктът е специално разработен за мъже

Начин на употреба:
Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса. Старателно масажирайте и не изплаквайте. След това оформете косата по обичайния начин.

Характеристика

Консистенция
емулсия
Тип коса
всички видове коса
Ефект
успокояване, ревитализация, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката American Crew

p>American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Acumen