American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Washдуш-гел с ефект на дезодорант 24 часа

3×
American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash душ-гел с ефект на дезодорант 24 часа
American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash душ-гел с ефект на дезодорант 24 часа
450 мл.
17,90лв

Код: ACR1355 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
сряда 8.04.2020 г.
Еконт
сряда 8.04.2020 г.

Описание на продукта American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash
Характеристика

Душ гелът American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.

Характеристики:

  • нежно измива кожата на цялото тяло
  • след употреба придава усещане за свежест и енергия
  • понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение

Начин на употреба:
Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash

tracking pixel