Alexandre.J The Collector: Rose Oudпарфюмна вода унисекс

Alexandre.J The Collector: Rose Oud парфюмна вода унисекс
Alexandre.J The Collector: Rose Oud парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
184,50лв.

Код: ALJ3339 | В наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
петък 17.07.2020 г.
Лично получаване
петък 17.07.2020 г.

Информация за парфюма Alexandre.J The Collector: Rose Oud
Състав

Парфюмната водаAlexandre.J The Collector: Rose Oud , благодарение на своя чувствен аромат, ще ви отнесе в прекрасна ориенталска градина, пълна с разцъфнали цветя.

  • ориенталски аромат
  • цветен аромат
  • унисекс аромати – за мъже и жени
  • за носене всеки ден

Състав

композиция
лимон, мускус, кехлибар, сандалово дърво, роза, агарово дърво, олибанум
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J The Collector: Rose Oud