Alexandre.J The Collector: Rose Oud парфюмна вода унисекс

Alexandre.J The Collector: Rose Oud парфюмна вода унисекс
Alexandre.J The Collector: Rose Oud парфюмна вода унисекс
100 мл.
184,50лв.

Код: ALJ3339 | Повече от 5 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Alexandre.J The Collector: Rose Oud
Състав

Свежа и същевременно тайнствена. Модерна, а неподвластна на времето. Това е унисекс парфюмната вода Alexandre.J The Collector: Rose Oud , чиято ароматна композиция подхожда както на жени, така и на мъже.

  • цветен аромат
  • ориенталски аромат
  • унисекс аромат
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
агарово дърво, олибанум, роза, мускус, кехлибар, сандалово дърво, лимон
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J The Collector: Rose Oud