Air WickPure Spring Delight aроматизиращ дифузер с пълнител

Air Wick Pure Spring Delight aроматизиращ дифузер с пълнител
Air Wick Pure Spring Delight aроматизиращ дифузер с пълнител
Препоръчителна цена на дребно
11,30лв.

Спестете 21%
25 мл.
8,90лв.

Код: ARW00162 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на аромати за дома. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
сряда 27.10.2021 г.
Лично получаване
сряда 27.10.2021 г.

Описание Air Wick Pure Spring Delight
Състав

Ароматизиращият дифузер Air Wick Pure Spring Delight представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор.

Характеристики:

  • цветен аромат
  • свеж аромат
  • аромат на чист въздух

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Може да предизвика свръхчувствителност при контакт с кожата. само за възрастни. Да се избягва контакт с очите.
Пълен текст

Състав

Видове аромати за дома
цветен, свеж
Вид арома дифузер
пръчка

За марката Air Wick

Air Wick- това са омагьосващи интериорни аромати, които доказано създават уникална атмосфера във всеки интериор. Марката Air Wick започва ароматната си история през 1943 г. , когато започва да предлага различни аромати за бита в Съединените щати. Благодарение на огромния интерес на доволните клиенти, продажбата на продуктите Air Wick се разширява и до Канада, Австралия и Европа. Към момента , продуктите Air Wick са на разположение в повече от 60 страни по света.

Уникалният свят на ароматите Air Wick предлага омагьосващи ароматни свещи, арома дифузери , освежители за въздух, спрейове за стаи и други уникални преносими освежители на въздуха. Ароматите Air Wick са разнообразни. От цветни и плодови до гурмански или цитрусови. Имате възможност да си изберете аромат, който ви пренася в тропическите острови или пък обратно, подобрява уютната атмосфера у дома. С Air Wick можете да бъдете сигурни, че доът винаги ще е красиво ароматизиран, привлекателен и също и отражение на вашата индивидуалност.

Оценка Air Wick Pure Spring Delight