Acqua dell' Elba Blu Womenпарфюмна вода за жени

Acqua dell' Elba Blu Women парфюмна вода за жени
Acqua dell' Elba Blu Women парфюмна вода за жени
100 мл.
179,00лв.

Код: ACE0021 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода niche15 в кошницата, за да получите 15% отстъпка от цената на любимите си нишови парфюми.
СПИДИ
сряда 12.08.2020 г.
Лично получаване
сряда 12.08.2020 г.

Информация за парфюма Acqua dell' Elba Blu Women
Състав

Всяка жена заслужава букет прекрасни цветя. Парфюмната вода Acqua dell' Elba Blu Women е китка от най-прелестните цветни нотки, образуващи заедно съчетание, изпълнено с чувственост, женственост и капка романтика.

  • цветен аромат
  • за жени с романтична душа
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
кедър, пясъчен жълт смил, смокиня, жасмин, морски нотки, лилия, хвойна, пелин, мандарина
Вид аромат
Цветни, Зелени

За марката Acqua dell' Elba

Парфюмите Acqua dell' Elba са вдъхновени от магията на Средиземноморието. Всеки парфюм съдържа съставки, открити на остров Елба. Става въпрос за необикновени, автентични, ефирни, опияняващи и свежи парфюми, които незабавно ще ви пренесат на брега на мистериозния остров, който бил любим на Паолина Бонапарт- сестрата на Наполеон, с невероятната си атмосфера и аромат на местната природа.

На самата Паолина още тогава й хрумнала идеята за създаването на уникални парфюми, които смело могат да конкурират традиционните френски парфюми. Марката Acqua dell' Elba взаимства тази идея на Паолина, така че днес много хора могат да се наслаждават на необичайния аромат на парфюмите Acqua dell' Elba, които са създадени от страстта на о-в Елба. Всеки парфюм Acqua dell' Elba призовава спомените за приятна ваканция в хармония с природата и морето. Парфюмите Acqua dell' Elba са предназначени за онези, които харесват простотата, прозрачността, чистотата и яснотата.

Оценка Acqua dell' Elba Blu Women