Abercrombie & Fitch 8парфюмна вода за жени

Abercrombie & Fitch 8 парфюмна вода за жени 50 мл.
Abercrombie & Fitch 8 парфюмна вода за жени 50 мл.
50 мл.

Код: ABE0002 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Подарък за вас
Изберете безплатен подарък от 12 страхотни варианта в кошницата ви към поръчката си над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Информация за парфюма Abercrombie & Fitch 8

Abercrombie & Fitch No. 8 е изящен флорално-плодов аромат, имащ способността да хладно да освежи, но и топло да погали.  Така ще се превърне в съвършен аксесоар, който ще Ви радва през цялата година. 

Ароматът се разгръща с вкусните ухания на плодове. Това са предимно изразителните нотки на грейпфрут и мандарина, които съвършено напомнят за летните дни. С лекото приключване на уводната част на аромата се появяват постепенно флоралните акценти.  Особено завладяващ е аромата на впечатляващата водна лилия заедно с нежни нотки на фрезия, теменужка и амарилис. Ароматът е обогатен и със сочни нотки на пъпеш. Резултатният ефект образуват след това основните нотки на парфюма, а то ванилията, мускусът и кехлибарът. 

Парфюмът No. 8 е класически женски аромат. Той е мил и радостен благодарение на плодовия състав. Същевременно пудрово нежен поради флоралната част. Нежността и мекотата е осигурена от копринена ванилия. Капка кехлибар придава на парфюма женствена топлина. Резултатният аромат е пълен с енергия и свежест. И пресъздава впечатление на прелестна и неодолима женственост. Той действа много естествено, но същевременно съдържа намек на провокативност.

В аромата No. 8 ще се влюбат всички жени, желаещи да подчертаят с парфюма своя стил, който е изразителен до класически женствен. Тези жени са нежни и крехки, но същевремено енергични.  Желаят да бъдат небрежни, но също така и провокативни.  

Парфюмът може да се използва през деня и вечер. Съвършено ще придаде усещане за комфорт в работата или по време на шопинг. Но No. 8 със сигурност няма да Ви разочарова и на купон или романтична вечеря.

Състав

глава
мандаринка
сърце
амарилис, крем, пъпеш, теменуга, фрезия
база
ванилия, ветивер, кехлибар, мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch  |  Abercrombie & Fitch е марка с дълга история,  която предлага изключително разнообразие от модни продукти. Основана през 1982 г., марката е истинска звезда на модния небосклон. Въпреки че в началото Abercrombie & Fitch се съсредоточава основно върху облекла за млади хора със спортен и всекидневен стил, сега марката предлага много повече.
Парфюмите на Abercrombie & Fitch ще добиват все по-голяма популярност и тепърва ще Ви изненадват приятно. Насочени са предимно към младите хора.
Парфюмите Abercrombie & Fitch са уникални по своя характер -  те не могат да бъдат усетени непосредствено след прилаганетото. Затова, им дайте малко време и ще се насладите на уникалния им чар.

Оценка Abercrombie & Fitch 8

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!