Abercrombie & Fitch First Instinct Extremeпарфюмна вода за мъже

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme парфюмна вода за мъже
Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme парфюмна вода за мъже
100 мл.
77,20лв

Код: ABE01424 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 25.11.2019 г.
Лично получаване
понеделник 25.11.2019 г.
  • Информация за парфюма
  • За марката
  • Оценка

Информация за парфюма Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme
Състав

Мъжката парфюмна вода Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme носи нови преживявания, вълнения и приключения и се превръща във вашия неустоим спътник във всяка ситуация.

  • дървесен и ориенталски аромат
  • за уверени авантюристи
  • подходяща за дневни и вечерни поводи

Съставки на аромата
Ароматът Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme се открива с трапчиви тонове на джин с тоник в комбинация със сладко-кисел аромат на кивано. Благодарение на цитрусовите плодове свежестта се пренася и в сърдечните нотки на парфюмната вода, които се допълват от фини листенца на теменуга, подправени със сечуански пипер. Той придава на композицията леко вълнение и острота, които обаче бързо се разтварят и омекотяват от акорди на кехлибар, съблазнителен мускус и фин велур.

Състав

глава
сърце
сечуански пипер, цитруси
база
мускус, кехлибар, велур
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch  |  Abercrombie & Fitch е марка с дълга история,  която предлага изключително разнообразие от модни продукти. Основана през 1982 г., марката е истинска звезда на модния небосклон. Въпреки че в началото Abercrombie & Fitch се съсредоточава основно върху облекла за млади хора със спортен и всекидневен стил, сега марката предлага много повече.
Парфюмите на Abercrombie & Fitch ще добиват все по-голяма популярност и тепърва ще Ви изненадват приятно. Насочени са предимно към младите хора.
Парфюмите Abercrombie & Fitch са уникални по своя характер -  те не могат да бъдат усетени непосредствено след прилаганетото. Затова, им дайте малко време и ще се насладите на уникалния им чар.

Оценка Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme