Серуми и кремове със змийска отрова

Серуми и кремове със змийска отрова
Филтър
Black Friday
Ценови диапазон

до

Кога да се нанася
Подаръци и промоции
Oценка
  •   1

Възможно е и без игли или хирургически интервенции! Козметиката със змийска отрова е бърз, безопасен, ефективен и безболезнен начин да „изтрием като с гумичка“ бръчките и да си върнем младежкия вид на кожата.

Змийската отрова против бръчки се бори с признаците на стареенето благодарение на високото съдържание на ензими, пептиди и аминокиселини. Синтетичната форма на змийската отрова, известна като SYN-AKE, е създадена в Швейцария и действа на принципа на парализиране на мускулите, чрез което спира образуването на нови бръчки. В козметиката често се използва именно този синтетичен невропептид.

Серумите и кремовете със змийска отрова са по-предпочитани от ботокса, най-вече заради това, че позволяват движението на лицевите мускули и мимиката.

Действие на козметиката със змийска отрова:

  • Изглажда контурите на кожата.
  • Хидратира, регенерира и подхранва кожата в дълбочина.
  • Намалява бръчките и предотвратява появата им.
  • Помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата.
  • Изравнява тена на лицето.

Кое е по-добро – серум или крем със змийска отрова??

И двата продукта имат страхотно действие поотделно, а заедно са още по-силни. Серумът със змийска отрова е по-концентриран от крема за лице и в този смисъл е по-ефективен. Текстурата на серума обаче не подхранва перфектно кожата, ето защо специалистите препоръчват да се използва и крем със змийска отрова, който има подхранващ и хидратиращ ефект.

Изберете и вие от предложенията за серуми, маски, кремове за лице и околоочни кремове със змийска отрова!