Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) хидратиращ тоник за нормална към суха кожа

1×
Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) хидратиращ тоник за нормална към суха кожа
Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) хидратиращ тоник за нормална към суха кожа
125 мл.
121,90лв.

Код: SEN0048 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 22.04.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 22.04.2021 г.

Описание Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist)
Характеристика

Открийте най-високия стандарт в грижата за кожата на лицето. Луксозният хидратиращ тоник Sensai Cellular Performance Standard почиства кожата ви, освежава я и я оставя очарователно нежна и копринено мека. Убедете се със собствената си кожа, че марката Sensai наистина разбира нуждите на кожата.

Характеристики:

  • хидратира в дълбочина и подхранва кожата
  • успешно премахва замърсяванията
  • оставя кожата гладка и копринено мека
  • освежава и ревитализира

Начин на нанасяне:
Нанасяйте сутрин и вечер, с памучни тампони за лице.

Характеристика

Тип кожа на лицето
нормална, суха
Ефект
Хидратация

За марката Sensai

Sensai е луксозна марка японска козметика, предназначена за най-взискателните потребители. Тя спада към компанията Kanebo Cosmetics, чиято история датира от 1887 година. Днес се счита за световен лидер в областта на научните изследвания на хиалуроновата киселина (ХК) и нейните продукти се продават в повече от петдесет страни. Философията на Kanebo Cosmetics е: „Красотата е повече от външен вид. Красотата обогатява духа и ни дава смелост и увереност.“

Ключов а съставка на продуктите от поредицата Sensai е Коишимару - изключително рядка коприна, която по-рано са могли да ползват само членове на японското императорско семейство. Коишимару стимулира образуването на гореспоменатата ХК, благодарение на която вашата кожа е максимално хидратирана, подхранена, еластична и чудесно изгладена.

Специално внимание заслужава Sensai Saho. Това е уникален тристепенен ритуал, чието редовно извършване помага за придобиването на копринено мека кожа. Този метод е вдъхновен от етикецията на японска чайна церемония, и представлява двойно почистване, двойно хидратиране и двойно прилагане на избрания продукт. Иначе казано, научете се как да правите правилните неща по правилен начин и в правилната последователност.

Sensai представя резултат от сливането на невероятния японски смисъл за естетика с модерното научно познание. Kanebo Cosmetics поддържа традицията „омотенаши” и се грижи за своите клиенти, като за най-скъпи гости. Може да се похвали с редица значими открития, например в медицината - анти-стареене (разработена е безпрецедентна технология за поправяне на повредена ДНК).

Марката Sensai ще привлече всички, които търсят истински лукс и са готови да заплатят за него, желаят да открият своята естествена красота, искат да изпитат върху себе си изключителните ефекти на прославената козметика Kanebo и търсят истински ефективен начин как да запазят (или възвърнат) младежкия си вид.

Оценка Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist)1