Преминете към основното съдържание

SENSAI

За марката Sensai

Вдъхновена от търсенето на вечната красота, козметиката Sensai комбинира модерните технологии в грижата за лицето със силата на рядката коприна Koishimaru. Това изключително съчетание на науката с природата и японския усет за естетика действа в абсолютна хармония с тялото и подпомага естествената красота на всеки от нас.

Козметиката Sensai е част от марката Kanebo, чиято история започва в далечната 1887. Ключовата съставка на продуктите Sensai е коприната Koishimaru, която навремето е била предназначена само за членовете на японското императорско семейство. Koishimaru стимулира производството на хиалуронова киселина, която поддържа кожата дълготрайно хидратирана и я прави копринено мека, подхранена и красива.

Но Kanebo и Sensai вярват, че красотата е нещо повече от външния вид. Те са убедени, че усещането за красота носи на всеки от нас повече смелост и вярва в себе си и води до по-щастливо и усмихнато общество като цяло. Повярвайте и вие, опитайте култовия крем против бръчки Sensai Cellular Performance Cream или фон дьо тена Sensai и пробудете личната си красота.

пълен текст скрий текста