Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre парфюмна вода унисекс

Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre парфюмна вода унисекс
Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre парфюмна вода унисекс
100 мл.
168,20лв.

Код: PRA0541 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre
Състав

За всеки. Без разлика от пола. Унисекс парфюмната вода Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre подхожда страхотно както на жени, така и на мъже и откроява напълно вашата личност.

  • цветен аромат
  • дървесен аромат
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
бензоин, тунизийско нероли, тамян, кедър
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre