Notino Master Collection гъба за фон дьо тен

Notino Master Collection гъба за фон дьо тен
Notino Master Collection гъба за фон дьо тен
Препоръчителна цена на дребно
22,00лв.

Спестете 34%
14,50лв.

Код: NOI02427 | В наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода notino8 в кошницата и вземете 8% отстъпка от всички продукти за жени.
СПИДИ
още утре сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 10.03.2021 г.

Описание на продукта Notino Master Collection

Как да нанесем фон дьо тена бързо, удобно и винаги с красив финиш? Решението е гъбичката за грим Notino Master Collection. Тайната на безупречния резултат се състои в комбинацията от уникален материал и форма. Меката структура позволява равномерно нанасяне на фон дьо тена, без черти, и винаги се изразходва само такова количество, колкото е необходимо за покриване на лицето.

Формата на капка ляга перфектно в ръката, а благодарение на широката част нанасянето е много бързо. Стесненият край пък позволява прецизно нанасяне във всички гънки на лицето. С този помощник вашият фон дьо тен винаги ще изглежда много професионално.

Характеристики:

  • меката гъбичка перфектно нанася фон дьо тена
  • не оставя черти и не създава ефект на маска
  • мекият материал е приятен за лицето
  • лесно нанася фон дьо тена по големите повърхности и в гънките на лицето
  • не поема повече продукт, отколкото е необходимо
  • гъбичката е идеална и за пътуване

Начин на употреба:
Първо потопете гъбичката Notino Master Collection в хладка вода и изстискайте излишната. След това с помощта на гъбичката нанесете старателно фон дьо тена върху лицето до постигане на желания резултат.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Master Collection