La Roche-Posay Anthelios SHAKA

защитен флуид без парфюм, за изключително чувствителна и нетолерантна кожа на лицето SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios SHAKA защитен флуид без парфюм, за изключително чувствителна и нетолерантна кожа на лицето SPF 50+
La Roche-Posay Anthelios SHAKA защитен флуид без парфюм, за изключително чувствителна и нетолерантна кожа на лицето SPF 50+
50 мл.
33,90лв

Код: LRP05765 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Вземете сега към покупката на произволен слънцезащитен продукт на La Roche-Posay Anthelios грижата за след слънчеви бани Postehelios в опаковка от 100 мл. като подарък.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
La Roche-Posay Anthelios SHAKA
50 мл. | 33,90лв

Описание на продукта La Roche-Posay Anthelios SHAKA

Продуктът La Roche-Posay Anthelios SHAKA предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.

Характеристики:

  • предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчите
  • предпазва кожата от преждевременно стареене
  • бързо се абсорбира

Състав:

  • без парфюм

Начин на употреба:
Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Характеристика

Консистенция
флуид
Слънцезащитен фактор
изключително висока защита (SPF 50+)
Тип на кожата на лицето
чувствителна

За марката La Roche-Posay

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.