Hugo Boss BOSS Alive парфюмна вода за жени

11×
Hugo Boss BOSS Alive парфюмна вода за жени
Hugo Boss BOSS Alive парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
117,00лв.

Спестете 44%
30 мл.
65,00лв.

Код: HUG12841 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS Alive
Състав

Силата, решителността и страстта, спотайващи се във вас толкова време, може би просто са очаквали поканата, с която сега идва парфюмната вода Hugo Boss BOSS Alive. Изразете по собствен начин онова, което дава смисъл на живота ви и го изживейте напълно.

  • дамски дървесно-плодов аромат, изпълнен с положителна енергия
  • някои от съставките ѝ са същите като в култовия мъжки аромат BOSS Bottled
  • аромат за жени, създаден от жени с вдъхновяваща история

Съставки на аромата
Още в първите мигове след вдъхването ароматът на ябълка в комбинация със слива и сочен касис, подправени с щипка канела, ще ви придадат лъчезарност и положителна енергия. Ароматът се развива с женствени сладки нотки на ванилия, а за дългия финал отговаря комбинация от дървесни тонове, начело със сладкото кадифено ухание на кедър.

История на аромата
Не само съдържанието, но и външният вид на аромата Hugo Boss BOSS Alive доказват неговата уникалност. Авторка на неподвластния на времето, женски и елегантен флакон е дизайнерката на бижута Амелие Рих (Amelie Riech). Стъкленото шише със златен пръстен признава розовия цвят на аромата, превръщайки го в поредното бижу от работилницата на дизайнерката.

Въпросът, който съпровожда аромата, е: „What makes you feel alive“? Защото успехът на съвременната жена е дефиниран по много начини, но всички те се събират в едно единствено изречение: „Успех означава жената да прави онова, с което живее, което пробужда живот у нея и което я удовлетворява.“

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ябълка, касис, канела, слива
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мадагаскарска ванилия, индийски жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
маслина, кедър, сандалово дърво
Вид аромат
Плодови, Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Alive11