Фиби и щипки за коса

Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   4
  •   1
  •   1
Най-продавани

Фибите и щипките за коса за задължителен аксесоар за всяка дамска чанта! Фибите за коса надеждно укротяват непослушните кичури и дооформят всяка прическа, без значение дали е официална или лежерна. Щипките за коса ще ви помогнат в ситуации от ежедневието – измъчват ви кичури, които падат в очите ви по време на работа или спорт? Чакате бретонът ви на порасне? С щипките просто захващате косата там, където искате, и се наслаждавате на перфектния си вид!

За какви прически е подходящо да използвате фиби и щипки за коса?

    • Небрежна конска опашка – фибите придържат кичурите коса, които са останали извън опашката и предотвратяват падането им в очите.
    • Официален кок – с достатъчно количество фиби и лак за коса ще имате прическа, която да издържи на неуморни танци и след полунощ.

Косата ви е къса? Това не пречи да се насладите на многобройни прически, за които ще ви помогнат именно щипките за коса или малките ластичета за коса. Сплетете бретона си, ако е по-дълъг и с помощта на щипки или по друг начин се заиграйте с прическата си.

Насладете се на възможностите, които щипките за коса ви предоставят и винаги имайте няколко под ръка. В чантата, в портмонето или в джоба на панталона. Не знаете кога ще се отвори сгоден случай да ги използвате!

Изберете от нашите предложения за фиби и други аксесоари за коса на notino.bg!