Elizabeth ArdenCeramide подаръчен комплект (за озаряване на лицето)

Elizabeth Arden Ceramide подаръчен комплект (за озаряване на лицето)
Elizabeth Arden Ceramide подаръчен комплект (за озаряване на лицето)

Този продукт не е в наличност | Код: ELA06265

Ceramide Lift and Firm Day Cream SPF 30 PA++ хидратиращ крем с лифтинг ефект 50 мл. + Ceramide Vitamin C Capsules озаряващ серум 30 кап. + Ceramide Advanced Capsules дневен серум в капсули 7 кап. + Superstart Skin Renewal Booster регенериращ кожата бустер 5 мл.

Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Elizabeth Arden Ceramide е подарък, който ще зарадва вас или вашите близки.

Комплектът съдържа:

 • Ceramide Lift and Firm Day Cream SPF 30 PA++ хидратиращ крем с лифтинг ефект 50 мл.
 • Ceramide Vitamin C Capsules озаряващ серум 30 кап.
 • Ceramide Advanced Capsules дневен серум в капсули 7 кап.
 • Superstart Skin Renewal Booster регенериращ кожата бустер 5 мл.

Характеристики:

 • възстановява здравината на кожата и я прави изпъната
 • намалява бръчките и предотвратява появята им
 • предпазва кожата от вредните външни влияния
 • прави кожата на лицето кадифено мека на допир
 • придава на кожата свежест и сияние
 • предпазва кожата
 • изключително подходящ за подарък
 • красива опаковка/подаръчна опаковка

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа, бръчки и зряла кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, озаряване, повдигане, ревитализация, регенерация
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
със SPF
Кога да се нанася
дневен, дневен и нощен

Парфюми Elizabeth Arden | козметика Elizabeth Arden - право на красота. Американската марка парфюми и козметика Elizabeth Arden е основана през 1910 г. от канадско-американската бизнесдама Флорънс Найтингейл Греъм и й дала името, което тя самата използвала в търговията.
Елизабет Арден, бизнесдама, съветник в областта на красотата и борец за правата на жените, е и до днес вдъхновение за жените по целия свят. Забележителната история на нейната марка започва със създаването на първия салон на Пето Авеню в Ню Йорк по време, когато жените много рядко се ангажират в бизнеса, и дори ползването на грим не е било обикновено нещо. По време на Втората световна война тя създава козметика за жените, служещи в армията и през 1946 г. става една от първите жени, които се появяват на корицата на списанието Time.
Елизабет Арден е сред първите, които прилагат научни иновации в козметичната промишленост и става известна по целия свят, благодарение на своя холистичен подход към красотата. Още през 20-те години призовава жените да хидратират кожата си, да избягват прекомерно излагане на пряка слънчева светлина и всеки ден да практикуват йога. Елизабет, която доживява до над 80 години и почива в Ню Йорк през 1966 г., е била наистина изключителна жена и тя предава много от своите уникални качества на своята световно призната марка.
Елизабет Арден е с убеждението, че красотата не е в натрупването на грим, а в интелигентния синтез на науката и природата. Козметичните продукти на марката се стремят да подпомагат кожата, не да я маскират. Марката Elizabeth Arden въвежда в козметичната промишленост цяла поредица основни нововъведения, към които принадлежат например декоративната козметика за очи и козметичните продукти в пакет за пътуване.
Продуктите за грижа за кожата и тялото, широката гама декоративна козметика и ароматите на марката Elizabeth Arden носят в себе си и до днес неуморимия, иновативен дух на основателката си, отдаден на достигане на възможно най-високо качество. Не случайно сред славните имена, сътрудничещи с марката се открояват Жаклин Кенеди, Мерилин Монро и Марлене Дитрих.
Към най-известните продукти на Elizabeth Arden принадлежат Eight Hour Cream, който предпазва и лекува суха, напукана и раздразнена кожа, или парфюма 5th Avenue за жени, с изтънчен стил, интелигентност, елегантност и успешност.
Марката Elizabeth Arden прави всеки един от дните на жените по цял свят по-красив и по-самоуверен със своята широка гама козметични продукти, които гарантират не само най-високо качество, но и уникален дух.
„Всяка жена има право да е красива“ (Елизабет Арден).