Преминете към основното съдържание

Elizabeth Arden

За марката Elizabeth Arden

Elizabeth Arden (Елизабет Арден) отваря първия козметичен салон на нюйоркското 5-то авеню по време, когато жените много рядко се ангажират с предприемачество, а ползването на грим не е било нещо обикновено. Преди повече от век легендарната новаторка и бизнесдама поставя основите на американската козметична индустрия.

 

Elizabeth Arden е сред първите, които в козметиката прилагат научни иновации и изповядва холистичния подход към красотата. Тя призовава жените да хидратират кожата си, да избягват прекомерно излагане пряко на слънце и всеки ден да практикуват йога. Козметиката Elizabeth Arden се винаги стремяла да помага на кожата на лицето, не да я маскира.

По отношение на своята визия, Elizabeth Arden е безкомпромисна, нейните продукти наистина помагат на жените и цяла поредица от тях стават култови, например популярният Elizabeth Arden Eight Hour Cream, легендарният парфюм Elizabeth Arden Blue Grass или смелото червено червило Elizabeth Arden.

Продуктите Elizabeth Arden  всеки ден правят жените по цял свят по-красиви и по-самоуверени, а историята на Elizabeth Arden и до днес е вдъхновение за много от тях.

 

пълен текст скрий текста