GilletteVenus ComfortGlide Breeze Резервни остриета

2×
Gillette Venus ComfortGlide Breeze Резервни остриета
Gillette Venus ComfortGlide Breeze Резервни остриета
4 бр.

Код: GIL1635 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Започнете пазаруването и вземете 10% отстъпка на всички парфюми и козметика с кода notino. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Gillette Venus ComfortGlide Breeze

Копнеете за божествено гладка и нежно подхранена кожа след бръснене в една стъпка? Резервните ножчета Gillette Venus ComfortGlide Breeze комбинират 3 остриета, които улавят и най-фините косъмчета, с меки гел-ленти с масло, благодарение на които няма да е необходимо да ползвате пяна или гел за бръснене.

Подвижните гел-ленти леко се разпенват при допир с кожата, като по този начин улесняват плъзгането на остриетата по кожата. Те помагат и за това, ножчето да се приспособи към извивките на тялото. Перфектното изживяване при бръснене се усилва от нежния аромат на фрезия, който се отделя при всеки допир.

Характеристики:

  • 3 остриета за перфектно бръснене
  • интегрирани гел-ленти, които образуват пяна при контакт с вода и улесняват бръсненето
  • не е нужно да ползвате гел за бръснене
  • с деликатен цветен аромат
  • съвместими с всички бръсначки Venus (с изключение на Simply Venus)

Начин на употреба:
Намокрете лицето и с дълги движения обръснете. Ако резултатът от бръсненето е незадоволителен, подменете ножчето с ново.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Venus ComfortGlide Breeze