Notino Luxe Collection четка за по-лесно разресване на косата

Notino Luxe Collection четка за по-лесно разресване на косата
Notino Luxe Collection четка за по-лесно разресване на косата
Препоръчителна цена на дребно
22,40лв.

Спестете 17%
18,40лв.

Код: NOI02538 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Notino Luxe Collection

Някои козметични аксесоари са толкова красиви, че е жалко да се крият само по рафтовете. Един от тях е четката за лесно разресване на косата Notino Luxe Collection. Основното ѝ предимство е способността да се справя и с гъста и разрошена коса. Благодарение на уникалните влакна косата лесно се освобождава, а така се предотвратява излишното ѝ дърпане.

Четката се поддържа лесно, тъй като е от миещ се материал, а луксозната, гладка повърхност на гърба ѝ в цвят розово злато ще отразява красиво светлината, където и да я оставите да лежи. Но блясъкът на вашата коса след като се срешете с тази четка не може да се сравни с нищо друго.

Характеристики:

  • бързо и лесно разресва разрошена коса
  • уникалните влакна елиминират дърпането
  • може да се използва върху суха и мокра коса
  • след разресване косата е прекрасно блестяща и нежна
  • в елегантен цвят розово злато
  • от изключително устойчива пластмаса

Размери:

  • 6,8 × 9 × 4,4 см

Начин на употреба:
При разресване на косата се движете на малки части, започвайки от краищата към корените. Така ще постигнете старателно сресване на косата без излишно увреждане на влакното на косъма и без дърпане.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Luxe Collection