BiodermaPhotoderm Bronz Oil защитно сухо олио в спрей SPF 30

Bioderma Photoderm Bronz Oil защитно сухо олио в спрей SPF 30
Bioderma Photoderm Bronz Oil защитно сухо олио в спрей SPF 30
Препоръчителна цена на дребно
47,80лв.

Спестете 22%
200 мл.
36,95лв.

Код: BIR2304 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 21.09.2021 г.
Лично получаване
вторник 21.09.2021 г.

Описание Bioderma Photoderm Bronz Oil
Характеристика

Копнеете за кожа с бронзов загар, но максимално защитена от коварните слънчеви лъчи? Защитното сухо олио в спрей Bioderma Photoderm Bronz ви гарантира и двете.

Благодарение на уникалния си комплекс Bronz, заедно с патентованата съставка за клетъчна биозащита™ и в комбинация със слънчевите филтри, предпазва кожата, като активира естествените й механизми за възстановяване.

Характеристики:

  • предоставя защита на нивото на ДНК
  • осигурява защита от слънцето и същевременно стимулира здравословния тен
  • засилва и удължава естествения тен
  • насърчава естественото потъмняване на кожата
  • има свеж и хипоалергенен аромат
  • продуктът е удобно опакован под формата на спрей
  • изключително леката текстура на сухото олио не оставя мазен филм или бели петна

Основни съставки:

  • с фактор SPF 30, който защитава от вредните UVB/UVA лъчи
  • комплекс Bronz – стимулира естественото потъмняване на кожата за безопасно постигане на хубав тен
  • патентована клетъчна биозащита™ – стимулира защитните сили на кожата по време на слънчеви бани

Начин за нанасяне:
Може да се нанася и върху мокра кожа. Продуктът е подходящ за цялото тяло и за косата. Нанасяйте редовно. Прилагайте винаги след къпане, бързане или спортуване. Идеално се комбинира с продукта Photoderm Oral за засилване и удължаване на тена.

Характеристика

Консистенция
сухо олио
Тип кожа
чувствителна
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)

За марката Bioderma

Дермокозметиката Bioderma е създавана с отлично познаване на кожата и нейните биологични механизми. Този научен подход гарантира такъв състав на продуктите, който е точно насочен към различни типове или проблеми на кожата. Козметиката Bioderma не съдържа дерматологично вредящи съставки като парабени, фталати или формалдехиди. Съставът на всички продукти се състои само от чисти активни съставки, които се намират в самата кожа, и затова марката Bioderma гарантира отлична приемственост на своите препарати.

Всички продукти за грижа за лицето и кожата са преминали клинични проучвания и са разработени под надзора на експерти в областта на дерматологията, алергологията и токсикологията. От своето създаването през 1970 година насам марката притежава няколко регистрирани патента. Например Bioderma Sensibio мицеларна вода е първата възникнала почистваща вода в историята и до днес тя се нарежда сред най-популярните. Продуктовата линия Bioderma Sébium от своя страна съдържа патентования Fluidactiv комплекс, който ефективно се бори срещу всички прояви на мазната и проблемна кожа.

В асортимента на марката ще откриете добре обмислена грижа за кожата на цялото тяло. И което е важно – Bioderma не предлага само временно облекчение, а решава винаги пряко причината за проблема. Предоставете и вие съвършена грижа на лицето и кожата си!

Оценка Bioderma Photoderm Bronz Oil