Wilkinson Sword Premium Collection самобръсначка + ножчета за бръснене 5 бр.

6×
Wilkinson Sword Premium Collection самобръсначка + ножчета за бръснене 5 бр.
Wilkinson Sword Premium Collection самобръсначка + ножчета за бръснене 5 бр.
самобръсначка + ножчета за бръснене 5 бр.
33,90лв.

Код: SWO01943 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта Wilkinson Sword Premium Collection

Обичате класиката и класическите методи на бръснене? Самобръсначката с класически сменяеми ножчета Wilkinson Sword Premium Collection съчетава простотата, елегантността и ефективността. Идеално решение за мъже, които искат да дадат на кожата си истински комфорт.

Опаковката съдържа 5 резервни ножчета с двойно острие и специален слой PTFE за минимализиране на триенето и гладко бръснене без усилия. Покажете перфектно гладкото лице на истинския джентълмен.

Характеристики:

  • 100% гладко бръснене по традиционния начин
  • двойното острие осигурява изключителна ефикасност
  • намалява нежеланото триене, зачервяване и раздразване на кожата
  • прост метален дизайн, удобен за държане
  • позволява удобно бръснене
  • лесна смяна на резервните ножчета
  • ножчета 47 мм от неръждаема стомана със слой PTFE

Начин на употреба:
Върху навлажнено лице нанесете продукт за бръснене и размажете равномерно. След това избръснете лицето с нежни движения със самобръсначката.

За марката Wilkinson Sword

Началото на марката Wilkinson Sword датира от 1898 г., когато приспособленията за рязане се трансформират в бръснач, предшественик на днешната самобръсначка. От тази година започвa дългият път по разработването  на бръсначи и нови технологии, които улесняват грижата за лична хигиена на мъжете, а по-късно и на жените.

През 1971 г. компанията стартира първият си продукт, във вид на острие фиксирано добре в пластмасов калъф, като по този начин продуктът става изключително безопасен за употреба. През 1994 г., марката представя първата дамска самобръсначка, доказано предпазваща жените от нараняване при употреба.

Година след година, компанията отчита още нови продукти като например мъжката и дамска система с четири остриета, въвеждането на титанови остриета, системи за бръснене за еднократна употреба за мъже и жени, както и различни комбинирани самобръсначки. През 2010 г., Wilkinson Sword представя революционна грижа за бръснене с хидратираща лента, която хидратира кожата едновременно по време на бръснене.

Днес фирмата е лидер на световния пазар и нито жените, нито мъжете могат да си представят бръсненето без системите на Wilkinson . Използвайте самобръсначки с висока ефективност , които се грижат за кожата!

Оценка Wilkinson Sword Premium Collection6