Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор

1×
Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор
Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор
професионален сешоар за коса с йонизатор
220,80лв.

Код: VLR1632 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 21.06.2021 г.

Описание Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord
Характеристика

Сведете времето, прекарано в сушене на косата, до минимум. Сешоарът за коса Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord с йонизираща функция не само приляга страхотно в ръката ви, но и ще ви помогне да изсушите косата си до 20% по-бързо, отколкото повечето обикновени сешоари. Освен това благодарение на специалната функция Colour Care той предпазва боядисаната коса от загуба на наситеност и блясък.

Сешоарът Valera Swiss Jet се гордее с изключително тихата си работа и тежи по-малко от половин килограм, така че употребата му е изключително лесна. Оборудван е и с дифузер и два ултра тънки концентратори, които ще улеснят пътя към бленуваната от вас прическа.

Характеристики:

 • изсушава косата с 20% по-бързо в сравнение с обикновен сешоар
 • изглажда косъма и го предпазва от дехидратация
 • поддържа наситен нюанса и блясъка на боядисаната коса
 • фиксира прическата, дори и без използване на стилизиращи продукти
 • позволява лесно оформяне на вълни и извиване на краищата на косата

Техническа спецификация:

 • аеродинамична технология Smart Airflow за ефективно изсушаване
 • 3 степени на температура и 3 степени на сила на въздушния поток
 • режим за студен въздух за фиксиране на прическата
 • функция Colour Care за защита на цвета на косата
 • генератор на йони за гладка прическа
 • висока скорост на въздуха (66 м³/ч) за бързо изсушаване
 • PM-Pro мотор, който работи изключително тихо
 • дифузер за оформяне на вълни + 2 концентратора за подвиване на косата
 • тегло само 450 гр. (без кабела) за удобна работа
 • 3 метра дълъг, въртящ се захранващ кабел
 • сваляща се метална решетка и практична халка за окачане

Начин на употреба:
Използвайте сешоара за изсушаване на косата и оформяне на желаната прическа.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Valera

Valera е швейцарско качество в служба към Вашата коса.Подарете си  една уникална грижа подпечатана от най-високото качество. Уредите за коса "Valera"  са доказани професионалисти и могат да бъдат намерени и в стаите на най-добрите хотели по целия свят. Сешоари, маши или преси за коса от топ производител  е блестящ пример за това как външния вид върви ръка за ръка с грижата.Продуктите "Valera" не само красят косата Ви, но я и защитават.

Швейцарската компания "Ligo Electric S.A" , производител на уреди за коса "Valera" , съществува на пазара от 1955 г. От начало своето  действие насочва  към сътрудничеството със световни стилисти, производители на козметика за коса и с професионалния  капацитет на университетите. Резултатът е качество, прецизност и надеждност. За потребителите важна роля игрят още няколко фактора - трайност,  удължена гаранция, технически иновации, технологии, комфорт, безопасност и много приятен елегантен дизайн.

Уреди "Valera" предлагат няколко уникални решения.Например, системата "Rotocord " предотвратява сплитането на кабела. Специалната технология "Colour Care" предпазва чувствителната боядисана коса от високи температури.Не липсва йонизация, която отлично възстановява косата,след което тя не е суха и е лесна за разресване. Друга стъпка напред е използването на турмалин, минерал с уникални електрически свойства , като при по-високи температури произвежда йони по естествен начин.Друга интересна иновация е ефектът "Touch me" , чрез който краищата на сешоара са покрити със специално покритие и така остават студени, безопасни при допир, така че да можете да постигнете повече креативност при оформянето на прическата си. Вие и Вашето обкръжение ще оцените също технологията "Silent" , която осигурява допълнителна тиха употреба на уредите "Valera".

Ако сте решени да посветите косата си на грижата , която заслужава, то тогава марката "Valera" би била първият Ви избор. Клиентите най-често закупуват тихият и ефективен сешоар "Valera Hairdryers Silent Power 2400", или професионалния сешоар "Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord", който перфектно суши косата, без да я уврежда или изсушава.За любителките на преси за коса, е представена  мултифунционалната Valera Hair Straighteners X-Style", помощник за перфектен стайлинг е керамично-турмалиновата маша за коса  "Valera Curling Irons and Stylers Conix". Своята упетреба със сигурност ще намери и машинката за подстригване "Valera Clippers".

Със закупуването на уреди  за коса "Valera", си купувате качество и традиция с лого  "Произведено в Швейцария". "Valera" не е никакъв временен моден писък  в рамките на няколко сезона, а доказан надежден помощник при възстановяването на косата и създаването на артистични креативни  прически.

                                  

Оценка Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord1