Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS спрей за мигновено успокояване на сърбеж

Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS спрей за мигновено успокояване на сърбеж
Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS спрей за мигновено успокояване на сърбеж
200 мл.
27,00лв.

Код: URI02093 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist
Характеристика

Спреят за тяло Uriage Xémose ви гарантира приятно освежаване по всяко време на деня.

Характеристики:

  • успокоява раздразненията
  • ускорява регенерацията
  • грижи се за кожата на тялото
  • хидратира и нежно омекотява

Начин на употреба:
Употребявайте по всяко време на деня.

Важни предупреждения

Внимание Да се съхранява извън обсега на деца.

Изключително запалим аерозол. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по високи от 50 °C/122 °F. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък, и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Запалим.

Пълен текст

Характеристика

Тип кожа на лицето
суха, aтопична и дерматична кожа
Тип кожа
суха, aтопична и дерматична кожа
Ефект
успокояване, подхранване
Активни вещества
бамбуково масло

За марката Uriage

Beauty Uriage | Uriage - полезните ефекти на термална вода. Uriage, френска марка продукти насочена основно към кожата основана през 1992 година. Нейните корени, обаче са от много по-далеч. Основният източник на Uriage са термалните води, основният актив на марката, който е бил открит преди две хиляди години ...
Термалните води Uriage се раждат в сърцето на Алпите, близо до френския град Гренобъл, който е известен от векове със своите уникални лечебни свойства. Тези води са напълно чисти, естествено богати на минерали и микроелементи, както и балансирания състав е в перфектна хармония с кожата, която укрепва, защитава, овлажнява и успокоява.
Дермо-козметични продукти на базата на термална вода Uriage съчетават полезните му ефекти с иновативни техники и патентовани активни съставки. Компанията Laboratoires d'Uriage dermatologiques развива своите продукти в сътрудничество с дерматолози и фармацевти от всички краища на света. Всички те отговарят на строги критерии и фармацевтични стандарти, като са хипоалергенни, некомедогенни и не съдържат парабени. Те са подходящи и за най-чувствителната кожа.
Продуктите на Uriage днес са налични в повече от 70 страни, като са подходящи за всички типове кожа, независимо от възрастта. Тяхната много богата гама включва не само продукти за грижа за кожата и тялото, но и грижа за косата и защи от слънцето. Благодарение на биотехнологични изследвания продуктите с марка Uriage имат високо иновативни патентовани активни вещества.
Марка Uriage носи ресурси за красотата, която идва от величествените Алпи и усъвършенства научен подход и отговорно управление на качеството.

Оценка Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist