Mugler Alien парфюмна вода за жени

67×
Mugler Alien парфюмна вода за жени
Mugler Alien парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
189,00лв.

Спестете 11%
60 мл.
168,20лв.

Код: THM0007 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
сряда 20.01.2021 г.
Еконт
сряда 20.01.2021 г.

Информация за парфюма Mugler Alien
Състав

Събудете богинята в себе си и бъдете уникална! Тайнствената парфюмна вода Mugler Alien ухае на дълбините на безкрайния всемир, в който можете да се движите съвсем свободно. Затворете очи и се пренесете в нейния свят.

  • култов, ориенталски дървесен аромат
  • част от уникалната колекция Thierry Mugler Alien
  • автори са парфюмеристите Доминик Ропион и Лоран Бруйер (Dominique Ropion и Laurent Bruyère)

Съставки на аромата
Уводът е озарен от грандиозните нотки на ръчно брани цветове на жасмин самбак, чиято нежност контрастира със силата на цялата композиция. Магическите сърцевинни нотки са подсилени от чувственото кашмирено дърво, което се характеризира с ярки мускусни нотки. Базовите нотки ще ви хвърлят в успокояващите обятия на бяла амбра, чиито акорди са също така меки и приятни, като докосване на мохер.

История на аромата
Флаконът, в който е скрит еликсирът, прилича на свещен камък. Прилича на бижу, във вътрешността на което се крие тайнствен аромат. Лице на парфюмната вода Mugler Alien е Джордан Дън (Jourdan Dunn), активистка, майка и супермодел, която перфектно олицетворява необичайността на аромата и му придава нови характеристики.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
жасмин
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кашмирено дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кехлибар
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Mugler

p>Тери Мюлер е роден през 1948 г. във Франция. Той отваря своята модна къща през 1973 г. в Париж. Тя се специализира в дамската мода и създава модели, които са в противоречие с тогавашните модни тенденции. Към парфюмите той се ориентира чак през 1992 г.  От парфюмите може да Ви предложим Mugler Alien и Mugler Angel.

Оценка Mugler Alien67