Преминете към основното съдържание

Thayers

Тоник №1 в САЩ* за освежена, хидратирана и сияйна кожа

Thayers

Висококачествени натурални продукти, дълголетна традиция, чиито корени датират още от 40-те години на 19-ти век. Такава е американската марка Thayers. Тя се насочва към тоници, мъгли за лице, балсами за тяло и сапуни – накратко, козметика за грижа, която съвършено ще се погрижи за кожата на лицето и тялото ви. В продуктите си използва стягащите, тонизиращи и антиоксидантни качества на вирджинския хамамелис, който се превръща в звезда на козметиката Thayers, както и в причина толкова много хора да се влюбят в марката.

Още от 1847 година Henry Thayer (Хенри Тейър) започва да прави опити да събере заедно силата на хамамелиса и на други растения с благоприятно влияние върху кожата. Той завършва медицина със специализация по химия и отваря своя първи магазин Henry Thayer & Company на ъгъла на улиците Main и Essex Street в Кеймбридж. В него продава дрогерийни стоки, но също и медицински материали за армията по време на американската гражданска война. Основната му цел е да създаде натурални екстракти с изключително концентрирана формула, като с течение на времето започва да произвежда течни екстракти под формата на извлеци, тинктури, компреси и сиропи.

Опитайте и вие известния Thayers Toner и останалите продукти, обогатени с екстракт от органичен хамамелис, който марката Thayers добива от семейната си ферма в Кънектикът. Производството по традиционен метод без дестилация гарантира, че козметиката има необикновено високо съдържание на танин, известен със своето стягащо и антиоксидантно действие. Не пропускайте и тоника с хамамелис, който не съдържа алкохол Thayers Witch Hazel Toner (Original). Възстановява естествения баланс в кожата на лицето и помага за редуциране на разширените пори.

пълен текст скрий текста