Преминете към основното съдържание

Sesderma

За марката Sesderma

Sesderma е иновативна дермокозметика, чиито продукти се основават на откритията на световната дерматология и генокозметика. Испанската марка диктува тенденциите в съвременната грижа за кожата, нейните продукти са максимално ефикасни и са ѝ спечелили редица престижни награди.

 

Историята на марка Sesderma започва през 1989 г., когато я основава прочутият дерматолог д-р Габриел Серано. В момента козметиката Sesderma може да се намери в почти 60 страни по целия свят, а продуктите ѝ са спечелили признанието както на клиентите, така и на специалистите. В същото време дружество Sesderma е едно от първите, което представя дермокозметика с революционна нанотехнология, която позволява на активните вещества да проникват в най-дълбоките слоеве на кожата. 

Едни от най-обичаните серии на марката са Sesderma C-Vit и Sesderma Azelac, както и маската Sesderma, пилингът Sesderma или гелът за лице и тяло Sesderma Salises. Внимание заслужава също така почистващото мляко Sesderma Hidraderm Facial или слънцзащитните продукти Sesderma SPF 50.

пълен текст скрий текста