Philips Essential Care HP8663/00 airstyler

Philips Essential Care HP8663/00 airstyler
Philips Essential Care HP8663/00 airstyler
HP8663/00
72,90лв.

Код: PHI02205 | В наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 11.05.2021 г.

Описание Philips Essential Care HP8663/00
Характеристика

За перфектно оформена прическа е необходимо много по-малко, отколкото си мислите. Четката сешоар Philips Essential Care HP8663/00 с 4 приставки ще ви позволи да направите всеки стайлинг, за който си помислите. Йонизиращата функция ще се погрижи за елиминиране на статичното електричество и изглаждане на повърхността на косата. Технологията ThermoProtect гарантира оптимална температура на сушене и интензивна въздушна струя.

Широката плоска четка създава пригладен и блестящ вид, а двата размера кръгли четки – дефинирани и обемни къдрици. Дюзата за стайлинг ще оцените при по-точно оформяне или дребни корекции. Просто един мултифункционален помощник. Палитрата от възможности за настройка позволява перфектен контрол над стилизирането. Добра новина е също щадящият студен въздух, идеален за тънка, суха и увредена коса. Тази преса сешоар просто не може да липсва у дома нито на път.

Характеристики:

 • преса сешоар за изсушаване и оформяне на прическата
 • използва специална технология за бързо оформяне без увреждане
 • 4 приставки за оформяне на гладка прическа или дефинирани къдрици
 • 3 степени на температурата и силата
 • прави косата подхранена и блестяща

Техническа спецификация:

 • технология ThermoProtect – гарантира оптимална температура и силна въздушна струя, която не уврежда и не претопля косата
 • йонизираща функция – изглажда повърхността на косъма и я прави блестяща
 • 3 степени на скорост и температура
 • студен въздух – нежно изсушава и оформя сухата и увредена коса
 • мощност 800 W
 • широка плоска четка – изглажда косата по време на сушене, без да я уврежда
 • кръгла четка с диаметър 38 мм – за гладка коса с обем и за къдрици
 • кръгла четка с диаметър 30 мм с прибираща се четина – за по-лесно оформяне на къдрици
 • тясна оформяща дюза – за по-лесно насочване на въздушната струя

Начин на употреба:
Използвайте върху подсушена с хавлия коса. Изберете приставка в зависимост от желания резултат (винаги поставяйте приставките, когато уредът е студен). Изберете въздушна струя и оформете косата с помощта на пресата сешоар.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Essential Care HP8663/00