Philips Essential Care BHD006/00 сешоар за коса за пътуване с калъфка

Philips Essential Care BHD006/00 сешоар за коса за пътуване с калъфка
Philips Essential Care BHD006/00 сешоар за коса за пътуване с калъфка
46,90лв.

Код: PHI01846 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Philips Essential Care BHD006/00
Характеристика

Прическа с перфектен сешоар, където и да сте? Сешоара за пътувания Philips Essential Care лесно ще поберете във всеки куфар или пътна чанта заради компактната му форма. Въпреки малкия си размер предлага отлична мощност и ви осигурява необходимата грижа. Благодарение на функцията ThermoProtect сешоарът предпазва косата ви от нежелано прегряване.

Характеристики:

 • изсушава косата перфектно по всяко време и на всяко място
 • предпазва косата от прегряване
 • студената струя помага за фиксиране на прическата
 • тиха работа (с 20% по-тих от модел HP4940) 

Техническа спецификация:

 • 3 степени на скорост и температура
 • функция ThermoProtect за настройка на оптимална температура
 • допълнителен концентратор за по-добро подвиване на краищата
 • теглото е само 450 г – удобен при пътувания
 • сгъваемата дръжка осигурява компактност
 • кука за окачване, практичен калъф за пътуване
 • работи с двата стандарта на напрежение, така че да може да го използвате навсякъде по света

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Essential Care BHD006/00