Philips DryCare Essential BHD029/00 сешоар

Philips DryCare Essential BHD029/00 сешоар
Philips DryCare Essential BHD029/00 сешоар
сешоар
39,05лв.

Код: PHI1059 | в наличност повече от 5 бр.
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Philips DryCare Essential BHD029/00
Характеристика

Бързо изсушаване, по-малка консумация на енергия

Philips DryCare Essential има иновативен дизайн на вентилатора, достигащ производителност на изсушаването, която може да се сравни с тази на 2100 W сешоар, а е само с 1600 W консумация на енергия.*

Красиво оформена прическа

 • 2100 W производителност на изсушаване при консумация от 1600 W
 • Подхранване с йони за лъскава, гладка коса
 • Хладната струя фиксира прическата ви
 • 3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол
 • 12 мм концентратор за нежен, фокусиран въздушен поток

По-малко увреждане на косата

 • По-малко прегряване с технологията за равномерно разпределяне на топлината
 • Температурна настройка ThermoProtect

Лесна употреба

 • 1,8 м кабел за максимална гъвкавост
 • Халка за лесно и удобно съхранение

Акценти

Технология на въздушния поток PowerSmart

Новият дизайн на вентилатора постига производителност на изсушаване като при 2100 W сешоар (сушилен капацитет 5 гр/ мин) при консумация на енергия само 1600 W. Това се равнява на 23% пестене на енергия*

Подхранване с йони

Дайте на косата си моментална грижа с йонното освежаване. Заредените отрицателни йони елиминират статичното електричество, грижат се за косата ви и заглаждат кутикулите на косъмчетата, за да подсилят блясъка и гладкостта на косата. Резултатът е гладка коса без накъсване с красив блясък.

Равномерно разпределяне на топлината

Функцията за равномерно разпределяне на топлината се възползва от уникалния дизайн на изхода за въздух, за да осигури постоянно равномерно разпределяне на топлината по косата ви по време на сушене – дори при високи температури – и защита срещу оформянето на опасни за косата горещи точки. Така се осигурява перфектната защита на косата ви от прегряване, за да я запазите здрава и лъскава.

Хладната струя фиксира прическата ви

Задължителна професионална настройка, Хладната струя предоставя полъх студен въздух. Използвайте след оформяне, за да фиксирате и завършите прическата си.

Прецизно управление

Лесно задавайте и управлявайте настройките за температура и скорост, за да оформите идеалната прическа. Избирайте между 3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол и прецизно сушене и оформяне.

12 мм концентратор

12 мм концентраторът фокусира въздушния поток за прецизно оформяне. Чудесен както за малки корекции, така и за цялостно оформяне на вашия стил.

Спецификации

Характеристики

 • Накрайник/концентратор
 • Брой приставки: 1
 • Халка за окачване
 • Студена струя
 • Подхранване с йони

Сервиз

 • 2 години гаранция

Технически данни

 • Честота: 50-60 Hz
 • Захранване: 1600 W
 • Мотор: Постояннотоков мотор
 • Дължина на кабела: 1,8 м
 • Напрежение: 220-240 V 

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Philips

p>Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips DryCare Essential BHD029/00