PhilipsDryCare Advanced HP8232/00 професионален сешоар за коса с йонизатор

3×
Philips DryCare Advanced HP8232/00 професионален сешоар за коса с йонизатор
Philips DryCare Advanced HP8232/00 професионален сешоар за коса с йонизатор
професионален сешоар за коса с йонизатор

Този продукт не е в наличност | Код: PHI01845

Не измъчвайте косата си с прекалено горещ въздух. Благодарение на специална технология професионалният сешоар с йонизираща функция Philips DryCare Advanced HP8232/00 може да я изсуши и при по-ниска температура. Сешоарът ще се погрижи за оптимална температура и достатъчно силна въздушна струя, без да уврежда или нагрява прекалено косата.

Високата му мощност е сравнима с тази на професионалните уреди. Разполага също с йонизираща функция, както и възможност за настройка на температурата и интензитета на въздушната струя. Тясната дюза улеснява оформянето на прическата например с кръгла четка или стилизирането на бретона. Ако мечтаете за наистина забележителен обем, уникалният асиметричен дифузер ще се погрижи за повдигането на косата още от корените. Резултатът е идеално суха и дефинирана прическа за броени минути.

Характеристики:

 • бързо изсушава косата при ниска температура
 • предпазва косъма и не го прегрява
 • има 6 степени за настройка
 • йонизиращата функция изглажда повърхността на косата и ѝ придава блясък
 • включва сменяеми приставки
 • с тясната глава ще постигнете и по-сложно стилизиране
 • дифузер със специална форма за ослепителен обем

Техническа спецификация:

 • технология ThermoProtect – гарантира оптимална температура за изсушаване без увреждане
 • йонизираща функция – изглажда космените фоликули и оставя косата блестяща и мека
 • мощност 2200 W – образува силна въздушна струя за по-бързо и лесно оформяне
 • 6 гъвкави настройки на температурата и силата на сушене
 • функция студен въздух – фиксира формата на прическата
 • 14 мм оформяща дюза
 • асиметричен дифузер за по-лесно постигане на обем
 • практичен кабел с дължина 1,8 м
 • халка за окачване
 • лесна поддръжка – филтърът в задната част може да се изважда и почиства

Начин на употреба:
Преди включване на сешоара можете да сложите дюза или дифузер за обем. След това настройте въздушната струя и с превключвателя изберете температура.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.