ParluxAlyon Ceramic & Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор

5×
Parlux Alyon Ceramic & Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор
Parlux Alyon Ceramic & Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор
Безплатна доставка
Yellow
252,00лв.

Код: PLX00692 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 9.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 9.08.2021 г.

Описание Parlux Alyon Ceramic & Ionic
Характеристика

Осигурете на косата си най-добрата грижа при сушене – професионална технология с мощност 2250 W, благодарение на която косата ви ще е суха за секунди и то – без неприятно наелектризиране. Професионалният сешоар с йонизатор Parlux Alyon Ceramic & Ionic е обмислен до последния детайл, така че да не ви ограничава при употреба.

Сешоарът Parlux ще ви изненада не само с ниското си тегло, но и с изключително тихата си работа и, за разлика от конвенционалните сешоари, ще ви служи вярно до 3000 часа. Благодарение на уникалната система, лесно може да извадите закачилите се косъмчета, така че сешоарът да работи максимално ефективно.

Характеристики:

 • суши косата много бързо
 • прави косата мека и блестяща
 • не позволява наелектризирането на косата
 • дава възможност за оформяне на връхчетата
 • работи изключително тихо
 • удобен за хващане и работа
 • щадящ към околната среда

Техническа спецификация:

 • 2 степени на скорост на сушене и 4 степени на температура
 • система Variable Geometry Heating Element – осигурява равномерно разпределение на топлината
 • йонизираща технология Air Ionizer Tech – елиминира статичното
  електричество, омекотява косата и ускорява сушенето
 • система Hair Free System – позволява лесно премахване на закачилите се косъмчета
 • професионален мотор K-Advance Plus® с експлоатационен живот до 3000 часа
 • 2 различни по размер дюзи за регулиране на въздушния поток
 • защита от прегряване в предната част
 • захранващ кабел с дължина 3 метра

Начин на употреба:
Използвайте сешоара, за да изсушите косата, и оформете в прическа.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Parlux

Марка "Parlux" е добре известна на професионалните фризьори. Топ сешоарите са техните ежедневни помощници и с право печелят много награди сред експерти и международни изложби. Качеството, доказано от тези най-висококвалифицирани уреди е на разположение също и за домашна употреба, а ако търсите сешоар с най-добрите параметри, то тогава "Parlux" е правилния избор за Вас.

"Parlux" е италианска марка, с отлична репутация от самото начало на своето съществуване. През 1977 г. Паоло Пароди, уповавайки се многогодишни изследвания и сътрудничество с италиански фризьорски салони и  с млад екип от сътрудници , създава марката "Parlux". Още първия  продукт, известният сешоар "Superturbo 1500" ,благодарение на иновативни технически характеристики, се превръща в хит при сушенето на косата. След това успехът спохожда и останалите продукти. Днес, "Parlux" поддържа едно постоянно ниво, необикновени технически характеристики, максимална производителност, модерен дизайн и всички необходими атрибути за правилната грижа за косата.

Техническите параметри на сешоари "Parlux" перфектно отговарят на съвременната идея за модерен уред. Ангажирани са не само с красивия вид на косата, но също така и с нейното здраве. Ето защо, със сешоари "Parlux" ще се насладите на  разнообразни удобства, които да гарантират лекотата на използване и перфектните резултати. Потребителите също така ценят и лесното боравене, поради ниското тегло и ергономичния дизайн. Приятен бонус е високата издръжливост на продуктите.

Най-новите модели включват сешоар "Parlux 3800 Ceramic & Ionic" , който печели награди по търговските панаири в Прага, Мадрид, Лондон и Париж. Също и при останалите продукти, важи мотото на "Parlux":"Красота без шум", защото продуктите имат шумозаглушител, който може да понижи звука до 45%. Популярни продукти са и сешоар " Parlux 385 Power Light Ionic & Ceramic". Бързо изсушаване и семпъл стил, в съчетание с модерна технология за хидратация, блясък и копринена мекота на косата. Удобството за потребителите е и лекото тегло на сешоара. Керамичните части на устройството за сушене излъчват здрави йони и инфрачервени лъчи, което допринася ползи за здравето и вида на косата.

За всеки, който иска да отдаде на  косата си изключително високо качество и здравословна грижа,"Parlux"е марката, която е гаранция за най-високи полезни свойства. Без да се колебаете , можете да поверите косата си на реални експерти. Точно за вас те изобретиха отличните сешоари "Parlux".

Оценка Parlux Alyon Ceramic & Ionic5