Преминете към основното съдържание

Olaplex

домашна грижа

На козметиката за коса OLAPLEX можете да се наслаждавате в комфорта на вашия дом. OLAPLEX за домашна грижа включва грижи за удължаване  дълготрайността на боята OLAPLEX No.3, шампоан OLAPLEX No.4 и балсам OLAPLEX No.5. Всички тези продукти съдържат активното вещество OLAPLEX, което само успява да възстанови дисулфидните връзки на косата. Резултатът е плътна, здрава и блестяща коса, която не се накъсва и краищата ѝ не цъфтят.

пълен текст скрий текста

Професионална грижа

Грижата за косата OLAPLEX гарантира елиминиране на увреждането на косата по време на химическа интервенция. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier и OLAPLEX No.2 Bond Perfector се добавят към всяко химическо третиране. Те могат да се използват и като интензивна терапия OLAPLEX Rebuild Treatment, осигуряваща 100% регенерация на косата.
 
Професионална серия OLAPLEX е предназначена само за фризьори (професионалисти). За постигане на желаните резултати, използването на тези препарати изисква познаване на фризьорските техники.

пълен текст скрий текста

Olaplex е напълно иновативна грижа за косата, която ще ви помогне да се предпазите от увреждание по време на боядисване на косата. Става дума за уникална химична формула, който умножава и възстановявва прекъснатите дисулфидни връзки. Боядисването на коса никога не е било по-безопасно!

Основателите на Olaplex са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Хоукър, водещи експерти в световен мащаб в областта на материалите и химията. Заедно те измислиха химическа съставка, която възстановява прекъснатите връзки на косъма без силикони и минерални масла  по време и след химическо третиране.

 

Спокойно може да се каже, че Olaplex е навлязла във фризьорския бранш отдавна. Много фризьорски салони, които имат специално отношение към качеството на използваните продукти и предоставените услуги, използват тази марка последователно.

пълен текст скрий текста