Notino Wooden Collection четка зз оформяне на детайли

Notino Wooden Collection четка зз оформяне на детайли
Notino Wooden Collection четка зз оформяне на детайли
Безплатна доставка
23,50лв.

Код: NOI02419 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 17.05.2021 г.

Описание Notino Wooden Collection

Направете от всяко гримиране действие, водещо до съвършен резултат. Четката за оформяне на детайли Notino Wooden Collection е с идеалната големина, за да можете удобно да нанасяте сенки или друг продукт във вътрешния или външния ъгъл на окото. Прецизната ѝ работа може да се използва и другаде по лицето, например за корекция на несъвършенствата.

Ще се влюбите в тази кръгла четка не само заради големината ѝ, но и заради изключителното качество на влакната, които са много гъсти и меки. Дръжката от орехово дърво осигурява комфортно хващане. Обхватът ѝ на приложение е голям и скоро ще се убедите, че тя е незаменима част от вашия козметичен антураж.

Характеристики:

  • прецизна кръгла четка за оформяне на детайли по грима
  • бързо и лесно нанасяне на течни и кремообразни продукти
  • голяма гъстота и мекост на влакната за перфектни резултати
  • вегански продукт

Материал:

  • синтетични влакна от най-високо качество
  • наподобяват естествена четина на коза
  • удобна дръжка, 100% орехово дърво

Начин на употреба:
За да запазите за дълго характеристиките на четката, ви препоръчваме редовно да я почиствате. Винаги използвайте продукти, предназначени за почистване на четки. След това внимателно подсушете с кърпа. 

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Wooden Collection