Notino Master Collection четка за сенки и преходи между нюансите

Notino Master Collection четка за сенки и преходи между нюансите
Notino Master Collection четка за сенки и преходи между нюансите
Ново
18,50лв.

Код: OBL17617 | В наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода brand10 в кошницата и вземете 10% отстъпка на избрани марки луксозни козметични продукти. Отстъпката не се отнася за вече намалени продукти или при разпродажба.
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта Notino Master Collection

Няма грим за очи, който да се получи без сенки като основа. Те се нанасят лесно, бързо и на равномерен слой с четката за сенки и преходи между нюансите Notino Master Collection. Тя ще се погрижи и за плавните, меки преходи между отделните нюанси, както и за перфектното втриване на пигментите върху клепачите. Гримьорите не могат без тази четка и вие сами веднага ще разберете защо.

Характеристики:

  • бързо и лесно създава основа на сенките и смекчава острите преходи
  • синтетични влакна еколон с изключително качество, произведени по японска технология
  • кръглите влакна са изключително меки, оптимално здрави, имитират кози косъм
  • нанася лек и равномерен пласт сенки върху целия клепач
  • загребва оптимално количество от продукта, без разхищение
  • достатъчно дълга дървена дръжка за лесна работа

Начин на употреба:
За да оформите основата на сенките, вземете от желания цвят с четката, изтупайте излишното количество в ръба на дланта си и с внимателно разнасяне нанесете по целия клепач. За да постигнете плавно преливане, размажете границата между двата нюанса с внимателно, късо изтегляне.
Редовно мийте четката с вода и подходящ препарат за почистване. По този начин ще гарантирате дългия ѝ живот и перфектно състояние.

Съвет от Notino:
Искате да нанесете повече цветове при едно гримиране с тази четка? Не рискувайте нежелано смесване на цветовете и използвайте гъбичката за сухо почистване на четки BrushArt. Достатъчно е да изтриете влакната в специалната повърхност на гъбичката, която ще премахне пигментите от нея, след което можете веднага да продължите с нанасянето на новия цвят.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Master Collection