Notino Glamour Collection Make-up Sponge гъба за фон дьо тен

1×
Notino Glamour Collection Make-up Sponge гъба за фон дьо тен
Notino Glamour Collection Make-up Sponge гъба за фон дьо тен

Код: NOI02101 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Notino Glamour Collection Make-up Sponge

Благодарение на специалната си форма, гъбичката Notino Glamour Collection гарантира безупречно нанасяне на грима във всяка извивка на лицето. Опростете ежедневната си рутина за гримиране!

Характеристики:

  • за безупречно нанасяне на кремообразен и течен фон дьо тен
  • лесно и равномерно прилагане, включително на зоните под очите и около носа
  • удобна за боравене и приятна за кожата на лицето
  • размери: 6 × 4 см

Материал:

  • 100% PU – полиуретан

Начин на употреба:
Намокрете гъбичката във вода и внимателно изстискайте излишното количество. Можете да я ползвате за всеки фон дьо тен, коректор, BB/CC крем, бронзант или озарител. След употреба измийте гъбичката с топла вода и лек сапун и оставете да изсъхне.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Glamour Collection Make-up Sponge1