Преминете към основното съдържание

Natura Bissé

Natura Bissé

Испанска марка луксозна козметика, която се грижи за кожата на лицето и поддържа младежкия ѝ вид и сияйността – това е Natura Bissé. В Natura Bissé вярват, че всяка кожа на лицето е уникална, затова изисква индивидуална грижа. Продуктите Natura Bissé често са използвани в козметични салони и уелнес центрове, затова няколко пъти са обявявани за най-добрата спа козметика в света в престижното състезание World Spa Awards™.

Козметичната марка Natura Bissé е основана през 1979 г. от съпрузите Рикардо Фисас (Ricardo Fisas) и Глория Верхес (Gloria Vergés). Историята на марката е свързана с Барселона, където Рикардо Фисас забелязва деликатните ръце на работници във фабрика, занимаваща се с аминокиселини. И точно заради това обогатява продуктите Natura Bissé именно с аминокиселини.

С течение на времето марката влиза в полезрението на голям брой известни личности, а в очите на обществеността блясва с представянето на пазара на ексклузивна серия грижа за кожата с диаманти. Така че, ако искате да знаете кой стои зад младежкия вид на Бионсе, отговорът е Natura Bissé Diamond Life Infusion.

Със сигурност си струва да опитате и стягащия крем за суха кожа Natura Bissé Essential Shock Intense, който придава на кожата видимо подмладен вид и интензивна доза подхранване и хидратация. За експресния мини лифтинг на лицето и прелестното озаряване на кожата ще се погрижат ампулите за изглаждане на кожата Natura Bissé Diamond Age-Defying Diamond Instant Glow.

Интензивният регенериращ крем Natura Bissé Diamond Extreme придава интензивна хидратация на изсушената кожа и намалява видимостта на фините линии и бръчките, а за по-дълготрайния младежки вид на кожата ви ще се погрижи кремът за лице Natura Bissé Diamond Cocoon.

пълен текст скрий текста