Мъжки дезодоранти и антиперспиранти

Филтър
Най-продавани

Спечелете битката с изпотяването и неприятната миризма под мишниците! Изберете си най-добрия мъжки дезодорант или дезодорант против изпотяване за мъже с невероятен аромат и перфектен резултат.

Мъжки дезодоранти

Мъжките дезодоранти са страхотен избор, когато ви притеснява по-скоро неприятният мирис под мишниците, отколкото прекомерното изпотяване. Защото задачата на тези дезодоранти за мъже не е нищо друго, освен да неутрализират телесната миризма. Избирайте мъжките дезодоранти най-вече според аромата, големината на опаковката и времето, за което ароматизират мишниците. За по-чувствителна кожа можете да изберете мъжки дезодорант без алуминий.

Антиперспиранти за мъже

Страдате от прекомерно потене? Заложете на дезодорант против изпотяване за мъже, който активно предотвратява изпотяването. А какво трябва да прави най-добрият антиперспирант за мъже? Антиперспирантът не винаги има същото действие, както дезодоранта. Понякога само предпазва от изпотяване, без да има аромат. Ако искате от дезодоранта против изпотяване и двете, най-добре потърсете продукти 2 в 1.

Стик дезодорант, roll-on, крем или спрей?

  • Стик дезодорантите и антиперспирантите за мъже са практични и лесни за съхранение. Ако търсите натурална алтернатива, опитайте стипца от минерални соли, която леко свива потните жлези и ограничава появата на мирис.
  • Roll-on продуктите и тези под формата на спрей са по-лесни за нанасяне. За разлика от кремообразните и стик дезодорантите за мъже обаче им трябва малко повече време под мишниците, за да изсъхнат.

Избирайте от многобройните предложения на десетки любими марки! На notino.bg ще намерите най-добрите дезодоранти и дезодоранти против изпотяване за мъже.