Makeup Revolution Soph X Extra Spice

палитра от сенки за очи с малко огледало

3×
Makeup Revolution Soph X Extra Spice палитра от сенки за очи с малко огледало
Makeup Revolution Soph X Extra Spice палитра от сенки за очи с малко огледало
26,90лв.

Спестете 29%
Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MUR04690 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете продукти Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution и Freedom за най-малко 75 лв. и ще получите Mystery Bag с продукти на стойност 75 лв. като подарък. Повече информация за промоцията ще намерите на: https://www.notino.bg/makeup-revolution-mystery-bag/
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник 25.06.2019 г.
Makeup Revolution Soph X Extra Spice
цвят Extra Spice 18 x 0,8 гр. | 19,20лв.

Описание на продукта Makeup Revolution Soph X Extra Spice

Палитрата сенки за очи Makeup Revolution Soph X Extra Spice комбинира 18 матови и перлени цвята, подходящи както за ежедневен грим, така и за безброй по-смели визии. Палитрата е създадена в сътрудничество с фешън и бюти ютубърката Sophie „SophDoesNails“.

Характеристики:

  • съдържа 12 матови и 6 перлени сенки, предимно в топли тонове
  • сенките са наситено пигментирани и не падат под очите
  • фината текстура перфектно прилепва към клепачите
  • практичното огледалце позволява използване навсякъде

Начин на употреба:
Нанесете сенките върху клепачите с помощта на четката и създайте желаната визия. Можете да почерпите идеи за различни типове грим и в YouTube на канала „SophDoesNails“.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!