Детски чантички

Филтър
Black Friday
Ценови диапазон

до

Марка
Подаръци и промоции
Oценка
  •   1

Открийте цветните козметични чантички за деца

Да пробват обувките и бижутата на мама, да ровят из гримовете ѝ… накратко, малките момиченца искат да приличат на майките си. Но как да им го разрешим, след като има още толкова време, докато стигнат до това? Детската тоалетна чантичка е правилият избор!

По какво се различават козметичните чантички за деца и за възрастни?

По същество различен е само дизайнът. Тоест детска чантичка за момичета може да бъде всяка „класическа“, която се харесва на малката чаровница. Сред най-обичаните са тези в розов нюанс или с цветни картинки.

Детската козметична чантичка, която е директно предназначена за най-малките обаче, гарантирано ще е такава, че всяка малка госпожица ще се влюби в нея. Открийте на Notino детски чантички за момичета с различни шарки, картинки и дизайн. Освен това често ще ги намерите в няколко размера и така ще направите красив момичешки комплект.

Защо козметичните детски чантички са страхотен подарък?

Преди всичко заради това, че със сигурност ще донесат радост на всяка госпожица. Козметичната детска чантичка за момичета ще създаде на детето усещане за важност, че най-накрая има нещо „от света на възрастните“, също като мама. Ако тръгвате на път с деца, дайте им да опаковат няколко дреболии в собствената си чантичка. Така ще направите първата стъпка към това, скоро да могат да събират целия си багаж.

Чантата с картинки ще зарадва и младите майки, която ще я използват на път с най-малките си съкровища. В козметичната чантичка за бебе ще опаковат детска пудра, влажни кърпички и друга козметика за деца – така всичко необходимо ще е на едно място. Изберете най-добрите детски чантички за своята дъщеря, племенница, внучка или всяко друго момиченце, чиято усмивка искате да видите!