L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD преса за коса на пара

2×
L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD преса за коса на пара
L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD преса за коса на пара
579,00лв.

Код: LOP13428 | В наличност
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD
Характеристика

Пресата за коса с пара L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD ще се погрижи за перфектно гладка прическа. Тя използва пара под високо налягане, като по този начин ефикасно предпазва косата от увреждане.

Характеристики:

  • лесно и ефикасно изглажда косата
  • хидратира косата по време на изправяне
  • позволява оформяне и на къдрици
  • придава блясък на косата
  • възможност за регулиране на температурата
  • подвижни плочи
  • кабел с въртящ се накрайник

Начин на употреба:
Поставете кичур коса между плочите и с плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете до постигане на желаната прическа.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD2