Преминете към основното съдържание

L'Oréal Professionnel Serie Expert

 Любимата ви Serie Expert в нова опаковка! 

Разработено от професионалисти за всички, които обожават професионалната грижа за косата. Опитни учени в сътрудничество с най-добрите фризьори на света разработиха грижата за коса Serie Expert.

 Сега още по-професионална, модерна и устойчива. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Косата ви е увредена и суха и се чудите как да ѝ дадете всичко, което ѝ липсва?
Серията Serie Expert Absolut Repair за незабавно възобновяване на повърхността и регенерация на косата съдържа екстракти от житен протеин и златна киноа. Увредената повърхност на косата незабавно се трансформира, косата е мека, блестяща и лека на допир.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

 Искате да запазите дължината на косата си, но върховете ви са отслабени и оредели?
 В такъв случай серията Serie Expert Pro Longer е най-подходяща за вас. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Искате крайният ефект на новата ви боя и балеаж да издържи възможно най-дълго както в деня на посещението на фризьорския салон?
 Изпробвайте двуфазовия домашен протокол на професионалната серия Serie Expert Metal Detox, който осигурява стабилно прочистване и защита на косата от натрупване на метални частици след всяко боядисване, балеаж или изсветляване. Така допринася за запазване на сияйния и интензивен блестящ цвят. Същевременно Metal Detox предлага защита на боята от UV лъчите дори при най-чувствителните бои и нюанси.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

 Търсите правилната грижа за вашата руса коса?
 Продуктите Serie Expert Blondifier ще се погрижат за сияен цвят и блясък на русата ви коса.
 За да изберете грижа по мярка за своята руса, е важно да знаете, какъв краен резултат искате да постигнете. Консултирайте се с фризьора относно избора на цвят, балеаж или изсветляване, решете дали искате косата ви да е с топли или със студени нюанси. В зависимост от това изберете и домашна грижа за косата. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

 Боядисаната коса се нуждае от професионална грижа, за да запази блясъка, сиянието и дълбочината и по дължината, която има най-силна склонност към отмиване. Това може да се дължи както на недостатъчната грижа, така и на порьозността на косата.