L'Oréal Professionnel Serie Expert

 Любимата ви Serie Expert в нова опаковка! 

Разработено от професионалисти за всички, които обожават професионалната грижа за косата. Опитни учени в сътрудничество с най-добрите фризьори на света разработиха грижата за коса Serie Expert.

 Сега още по-професионална, модерна и устойчива. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Косата ви е увредена и суха и се чудите как да ѝ дадете всичко, което ѝ липсва?
Серията Serie Expert Absolut Repair за незабавно възобновяване на повърхността и регенерация на косата съдържа екстракти от житен протеин и златна киноа. Увредената повърхност на косата незабавно се трансформира, косата е мека, блестяща и лека на допир.

 Можете да повредите косата си по химичен или механичен начин. Във всички случаи обаче тя се нуждае от грижа в дълбочина, която се състои от няколко стъпки: 
> Избор на регенериращ шампоан, който да възобнови повърхността на косата и да я почисти от замърсяванията без натоварване и с усещане за лекота. 
> Подходящ избор на продукти за грижа в дълбочина за по-устойчива, мека и блестяща коса. 

 СЪВЕТ: Добре е да се грижите за увредената коса също така с подходящи продукти без изплакване, например масла. Те придават на косата блясък, подхранват я и улесняват разресването ѝ.

 
 
 

пълен текст скрий текста

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

 Искате да запазите дължината на косата си, но върховете ви са отслабени и оредели?
 В такъв случай серията Serie Expert Pro Longer е най-подходяща за вас. 

 Как да се грижим за коса с изтъняла и чувствителна дължина?
 > Шампоанът за възстановяване на дължината Pro Longer е първият избор, когато усещате, че връхчетата на косата ви са отслабени, но не искате да я подстригвате.
 > Маската е подходяща за силно чувствителна коса. Придава сила, плътност и здрав вид.
 > Грижата за възстановяване на дължината помага за незабавно възстановяване на косъма и така косата става по-силна и блестяща по цялата си дължина.

 СЪВЕТ: За незабавно запълване на връхчетата изпробвайте професионалната концентрирана грижа Pro Longer за дома, която се съсредоточава върху най-чувствителната област на косъма.

 

пълен текст скрий текста

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Искате крайният ефект на новата ви боя и балеаж да издържи възможно най-дълго както в деня на посещението на фризьорския салон?
 Изпробвайте двуфазовия домашен протокол на професионалната серия Serie Expert Metal Detox, който осигурява стабилно прочистване и защита на косата от натрупване на метални частици след всяко боядисване, балеаж или изсветляване. Така допринася за запазване на сияйния и интензивен блестящ цвят. Същевременно Metal Detox предлага защита на боята от UV лъчите дори при най-чувствителните бои и нюанси.

 Как действа протоколът Metal Detox?
 > Кремообразният шампоан Metal Detox щадящо почиства косата и премахва натрупаните метални частици.
 > Маската Metal Detox предпазва косъма от натрупване на метални частици. Косата незабавно става видимо по-гладка, мека и подхранена. 

пълен текст скрий текста

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

 Търсите правилната грижа за вашата руса коса?
 Продуктите Serie Expert Blondifier ще се погрижат за сияен цвят и блясък на русата ви коса.
 За да изберете грижа по мярка за своята руса, е важно да знаете, какъв краен резултат искате да постигнете. Консултирайте се с фризьора относно избора на цвят, балеаж или изсветляване, решете дали искате косата ви да е с топли или със студени нюанси. В зависимост от това изберете и домашна грижа за косата. 

 Подходяща грижа за руса и изсветлена коса:
 > Ако искате да се грижите за студените нюанси на русата си коса, изберете шампоан и грижа с неутрализиращи лилави пигменти за премахване на нежеланите жълти отблясъци. 
 > Ако целта ви е възстановяване на повърхността и подхранване на естествено русата или изсветлената ви коса, изберете озаряващ шампоан и грижа. 

пълен текст скрий текста

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

 Боядисаната коса се нуждае от професионална грижа, за да запази блясъка, сиянието и дълбочината и по дължината, която има най-силна склонност към отмиване. Това може да се дължи както на недостатъчната грижа, така и на порьозността на косата.

 

 Подходяща грижа за боядисана коса: 
 > Удължете красотата и сиянието на боята си благодарение на правилия избор на шампоан, който предпазва боята от избледняване, а косата от увреждане. 
> Не забравяйте, че колкото по-дълга е косата, толкова по-чувствителна става тя, затова е важно да се грижите с нея с подходящи продукти. Така ще придадете на косата мекота, блясък и ще я предпазите от корените до върховете. 

 СЪВЕТ: Допълнете перфектната грижа за косата си с продукти без изплакване, които подчертават крайния резултат и помагат за запазване на дълбочина на боята като от фризьорски салон.  

 
 

пълен текст скрий текста

Избрали сте
  • Serie Expert
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   29
  •   2
  •   1
  •   1
Най-продавани