La Roche-Posay Purifying Hand Gel почистващ гел за ръце

La Roche-Posay Purifying Hand Gel почистващ гел за ръце
La Roche-Posay Purifying Hand Gel почистващ гел за ръце
100 мл.
8,90лв.

Код: LRP06584 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание La Roche-Posay Purifying Hand Gel
Характеристика

Незаменим продукт за запазване на ръцете ви чисти, където и да се намирате. La Roche-Posay Purifying Hand Gel гел за ръце е перфектен за отстраняване на замърсявания от кожата и особено ще го оцените, когато нямате достъп до вода и сапун.

Характеристики:

  • за безупречно чисти ръце без сапун и вода
  • практична опаковка, която може да носите постоянно у себе си
  • идеален по време на пътувания
  • не изсушава кожата дори при ежедневна употреба

Състав:

  • непарфюмиран

Начин на употреба:
Нанесете малко количество от продукта върху дланта си и разтрийте с другата ръка, докато продуктът не изсъхне. Не изплаквайте.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката La Roche-Posay

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.

Оценка La Roche-Posay Purifying Hand Gel