Gillette Satin Care Dry Skin гел за бръснене за жени

Gillette Satin Care Dry Skin гел за бръснене  за жени
Gillette Satin Care Dry Skin гел за бръснене  за жени
Препоръчителна цена на дребно
9,50лв.

Спестете 21%
200 мл.
7,50лв.

Код: GIL1775 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 21.06.2021 г.

Описание Gillette Satin Care Dry Skin
Характеристика

Описание:
Уникалният гел за бръснене Gillette Satin Care е деликатен към чувствителната женска кожа и същевременно осигурява гладко и съвършено бръснене.  Гелът има приятна кремообразна текстура, улесняваща плъзгането на самобърсначката при бръснене и предоставя защита на кожата от порязване и други дребни наранявания. Гелът осигурява лесно плъзгане на самобръзначката по кожата и е подходящ за използване върху екстремно суха кожа.  Сдобийте се с копринено гладка на поглед и допир кожа с отличния гел за бръснене Gillette Satin Care!

Ефекти:

  • бързо и съвършено бръснене 
  • хидратиращи и успокояващи ефекти  
  • лесно плъзгане на самобръсначката по кожата

Вид кожа:
Подходящо за суха и чувствителна кожа.

Начин за нанасяне:
Навлажнете зоните, които ще бръснете. Нанесете по кожата отговарящо количество гел, равномерно разтрийте гела и образувайте пяна. Обръснете комите и изплакнете с вода.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
чувствителна

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Satin Care Dry Skin