Гел лакове за нокти

Най-продавани

Направете ноктите си красиви. Гел лаковете за нокти се харесват заради силния блясък, лесното нанасяне и дълготрайния ефект. Намерете на notino.bg цвета, който най-много ви допада, или експериментирайте с нови нюанси.

С гел лаковете ще създадете перфектен гел маникюр у дома като от професионалист – със и без UV лампа.

Какви видове гел лакове има?

UV геловете за нокти, които се втвърдяват с UV лампа, прилепват добре към естествени и изкуствени нокти. Гел ноктите са по-устойчиви срещу надраскване и издържат около 3 седмици.

  • Еднофазните гел лакове са 3в1. Нанесете ги по желание в 2 до 3 слоя (основа, моделиране, завършване).
  • Трифазните гелове за нокти тъкмо обратно – служат за една единствена цел: за образуване на основен слой, моделиране или завършване.

Гел лаковете без лампа приличат на класическите лакове за нокти. Разликата е в съставките им, благодарение на които издържат до 14 дни. Освен това съхнат по-бързо от обикновените лакове и премахването им е по-лесно.

Какъвто и вариант да изберете, резултатът винаги ще бъде ослепителен гел маникюр. Не забравяйте, че задължителна стъпка преди нанасянето на гел лаковете е моделирането на ноктите, за да може резултатът да изглежда професионално.

Доверете се на изпитани комплекти за гел маникюр и качествени гелове за нокти от OPI, Sally Hansen, Le Mini Macaron и други. Кой си избрахте?