Лакочистител за нокти

Най-продавани

Как да изберем качествен лакочистител

Използвайте качествен лакочистител, който не отслабва ноктите, но в същото време отстранява всички остатъци от лак по тях. Изберете такъв, който съдържа съставки за грижа и се наслаждавайте на дълги и подхранени нокти. На notino.bg ще намерите богат избор, от който да си изберете най-добрия лакочистител за нокти.

Лакочистител с ацетон или без?

Лакочистителят с ацетон може да изсуши ноктите, както и да предизвика чупенето и цепенето им. Едновременно с това обаче е много по-ефективен, отколкото лакочистител без ацетон, когато отстранявате остатъци от лак с блестящи частици или други по-груби съставки. Ето защо опитайте да не използвате лакочистител с ацетон прекалено често и по-добре потърсете лакочистител без ацетон.

Съвет: За екстра устойчив гел лак използвайте специален лакочистител за гел лак или чист ацетон за гел лак.

Характеристики на лакочистителите Освен това, че отстранява остатъците от лак по ноктите, лакочистителят може да ги подхрани. Изберете, например, такъв, който съдържа:

  • кератин,
  • витамин A, E, F,
  • арганово масло,
  • бадемово масло.

Ако потърсите лакочистител с аромат, докато премахвате лака, можете да се насладите на приятно ухание, което няма нищо общо с неприятния мирис на лакочистител.

След като свалите от ноктите си класическия лак или гел лака, не забравяйте и за последващата грижа за нокти, част от която са хидратиращите кремове и масла, подхранването на основата на ноктите, както и редовното изрязване и оформяне на самите нокти.