Преминете към основното съдържание

FOREO UFO range

UFO & UFO mini ИНТЕЛИГЕНТНА МАСКА

Преобразете и усъвършенствайте кожата си и ежедневната грижа за нея с помощта на UFO. Първото интелигентно устройство за нанасяне на маска е разработено така, че да съкрати времето на действие на обикновената текстилна маска от обичайните 20 минути на 90 секунди радост. Всичко това благодарение на по-бързия и по-добър начин за постигане на перфектна кожа. Изберете любимата си маска UFO и с помощта на устройството UFO активирайте есенциите ѝ така, че да я използвате наистина пълноценно!

 

купи

пълен текст скрий текста

UFO 2 & UFO mini 2 ИНТЕЛИГЕНТНА МАСКА

Серията UFO 2 предлага пълен спектър от цветове за светлинна терапия, точна звукова пулсация и най-съвременна звукова технология на употреба заедно с подобрено мобилно приложение, термофункции и криофункции. Целта на новия продукт е да поддържа кожата ви неземно красива за още много години и десетилетия. Насладете се на усещането за интензивно подхранена кожа само за 90 секунди с помощта на една от 13-те маски UFO.  

купи

пълен текст скрий текста

МАСКА ЗА ПРЕЗ ДЕНЯ И ПРЕЗ НОЩТА

Дневната маска Make My Day е съвместима с UFO и UFO mini и съдържа хиалуронова киселина и червени водорасли, които хидратират кожата в дълбочина, предпазват я от замърсявания и придават сияние. Нощната маска Call It A Night съдържа женшен и зехтин, с чиято помощ подхранва, ревитализира и възстановява кожата, докато спите.

 

купи

пълен текст скрий текста

СЕРИЯТА ADVANCED MASK

Открийте прелестната си кожа благодарение на колекцията маски FOREO Advanced Mask. Тази пъстра серия ще реши всеки проблем благодарение на съставки като озаряващ екстракт от перли, подмладяващ колаген или въглени с прекрасни почистващи свойства. Открийте 5-те суперконцентрирани маски, които могат да се използват с вашия уред UFO или UFO mini.

 

купи

пълен текст скрий текста