Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum серум за растеж за мигли и вежди

Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum серум за растеж за мигли и вежди
Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum серум за растеж за мигли и вежди
Препоръчителна цена на дребно
176,40лв.

Спестете 29%
4 мл.
124,40лв.

Код: ELA1770 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum
Характеристика

Сдобийте се с мигли, които ще направят погледа ви по-млад само за 2 седмици. Серумът за растеж Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum съдържа ексклузивен пептиден комплекс, обогатен с витамини, растителни екстракти и други укрепващи съставки. Благодарение на тях той поддържа естествения цикъл на растеж на миглите за свеж, здрав и като цяло ревитализиран вид.

Характеристики:

  • стимулира растежа на миглите и веждите
  • оставя миглите свежи, здрави и съживени
  • придава на погледа по-млад вид

Ефект в клинични условия:
→ тестван от 30 жени в продължение на повече от 2 седмици

  • при 100% от тях има цялостно подобрение на състоянието на миглите

Начин за нанасяне:
Използвайте само върху почистени от замърсявания и грим очи и вежди. С помощта на апликатора нанасяйте продукта всяка вечер върху кожата на клепачите, по линията на миглите, в посока от вътрешния ъгъл на окото навън.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката Elizabeth Arden

p>Парфюми Elizabeth Arden | козметика Elizabeth Arden - право на красота. Американската марка парфюми и козметика Elizabeth Arden е основана през 1910 г. от канадско-американската бизнесдама Флорънс Найтингейл Греъм и й дала името, което тя самата използвала в търговията.
Елизабет Арден, бизнесдама, съветник в областта на красотата и борец за правата на жените, е и до днес вдъхновение за жените по целия свят. Забележителната история на нейната марка започва със създаването на първия салон на Пето Авеню в Ню Йорк по време, когато жените много рядко се ангажират в бизнеса, и дори ползването на грим не е било обикновено нещо. По време на Втората световна война тя създава козметика за жените, служещи в армията и през 1946 г. става една от първите жени, които се появяват на корицата на списанието Time.
Елизабет Арден е сред първите, които прилагат научни иновации в козметичната промишленост и става известна по целия свят, благодарение на своя холистичен подход към красотата. Още през 20-те години призовава жените да хидратират кожата си, да избягват прекомерно излагане на пряка слънчева светлина и всеки ден да практикуват йога. Елизабет, която доживява до над 80 години и почива в Ню Йорк през 1966 г., е била наистина изключителна жена и тя предава много от своите уникални качества на своята световно призната марка.
Елизабет Арден е с убеждението, че красотата не е в натрупването на грим, а в интелигентния синтез на науката и природата. Козметичните продукти на марката се стремят да подпомагат кожата, не да я маскират. Марката Elizabeth Arden въвежда в козметичната промишленост цяла поредица основни нововъведения, към които принадлежат например декоративната козметика за очи и козметичните продукти в пакет за пътуване.
Продуктите за грижа за кожата и тялото, широката гама декоративна козметика и ароматите на марката Elizabeth Arden носят в себе си и до днес неуморимия, иновативен дух на основателката си, отдаден на достигане на възможно най-високо качество. Не случайно сред славните имена, сътрудничещи с марката се открояват Жаклин Кенеди, Мерилин Монро и Марлене Дитрих.
Към най-известните продукти на Elizabeth Arden принадлежат Eight Hour Cream, който предпазва и лекува суха, напукана и раздразнена кожа, или парфюма 5th Avenue за жени, с изтънчен стил, интелигентност, елегантност и успешност.
Марката Elizabeth Arden прави всеки един от дните на жените по цял свят по-красив и по-самоуверен със своята широка гама козметични продукти, които гарантират не само най-високо качество, но и уникален дух.
„Всяка жена има право да е красива“ (Елизабет Арден).

Оценка Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum